Harper's Bazaar Srbija

Horoksopski znaci sa najvećom mentalnom snagom

Strpljenje, razmišljanje, ravnoteža – nije uvek moguće sagledati situacije sa odgovarajuće distance.

Često se prepustimo emocijama i situaciju posmatramo iz jednostrane perspektive. Rezultat: osećamo se preplavljeno, neuravnoteženo, napeto. Prema astrologiji, nekim horoskopskim znakovima je naročito lako da pokažu mentalnu snagu. Ovi znakovi zodijaka smatraju se diplomatskim posrednicima, pokazuju empatiju i znaju kako da se smire.

1. Vaga

Harmonija i ravnoteža su posebno važni za ovaj horoskopski znak. Vaga teži unutrašnjoj ravnoteži. Kroz empatiju, blagost, uslužnost i odanost, Vaga često uspeva da stvori mir i tišinu – čak i u teškim situacijama. Horoskopski znak se oslanja na svoju mentalnu snagu. Čak i kada stvari ključaju, horoskopski znak se seća svog velikog cilja: ravnoteže! Nije iznenađujuće što su vežbe opuštanja, meditacija i joga posebno važne za Vage.

2. Strelac

Strelčevi su često u miru sa sobom i okolinom, sporove rešavaju diplomatski i odražavaju svoju ravnotežu. Mentalna snaga Strelca se naročito može objasniti njegovim neumornim optimizmom. Strelac uzima život sa lagane i pozitivne strane. Namignuvši, čak i na teške situacije gleda sa humorom. To vas ne samo dovodi u dobro raspoloženje, već vas čini i mnogo uravnoteženijim.

3. Ribe  

Uz inteligenciju, diplomatiju i predviđanje, Ribe se usuđuju da prihvate izazov i savladaju prepreke. Ribe stvaraju posebnu harmoniju mentalnom snagom, posebno u profesionalnom životu. Ribe su naročito dobre u sagledavanju osećanja svojih bližnjih, mogu da procenjuju situacije na daljinu i tako lakše stvaraju harmoniju. Ribe obično znaju kako da predvide sve da bi izbegli potencijalnu napetost.

 

Najnovije