Cindy, Christy i Helena: Okupljanje kultnih modela na kom su bila i njihova podjednako uspešna deca

Supermodeli 90-ih i dalje prave senzaciju gde god da se pojave, koja eskalira kada su u grupi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Ne postoji ništa što izaziva radost kao ponovno okupljanje sa starim prijateljima, zar ne? Samo pitajte Helenu Christensen, Cindy Crawford i Christy Turlington.

Druženje sa svojim runway koleginicama i njihovom decom, Helena je dokumentovala na Instagramu, i istakla svoju zahvalnost i ljubav prema dugogodišnjim prijateljicama. Nekih trideset godina je prošlo od kako su se proslavile, a čak i danas, u svojim srednjim 50-im godinama, ovaj trio izgleda predobro.

Od njihovih voluminoznih frizura supermodela i besprekorne kože, vreme koje je prolazilo nije uticalo na njihovu sposobnost da naprave potpunu senzaciju gde god da se pojave. Ali mi smo to znali.

Iako su, sasvim jasno, blagoslovile svoju decu sa prvoklasnom genetikom – Kaiu Gerber, Gracie Burns i Mingusa Reedusa – da, takođe, krenu putem modelinga, tom prepoznatljivom stavu iz 90-ih i dugogodišnjem iskustvu u modnoj industriji jednostavno se ne može parirati. Ili bar ne još uvek.

Dok fotografije ovog seksepilnog trija zadivljuju sadržaj na Insta, kao i kod bilo koje grupe prijatelja, obično je na jednoj osobi zadatak da se ponaša kao nezvanični fotograf u noćnom izlasku. Među kompletom supermodela, zadatak pada na Helenu. Srećom, njene koleginice su zahvalne na tome, sudeći po komentaru koji je Christy ostavila ispod fotografije: „Hvala @helenachristensen što uvek dokumentuje ove prilike koje se ne dešavaju dovoljno često!“

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije