Gigi Hadid daje redak uvid u odrastanje svoje ćerke Khai

Supermodel otkriva njihov omiljeni ritual.

Gigi Hadid u duši je domaćica, a sada kada je mama, neki od njenih omiljenih trenutaka su oni provedeni u kuhinji sa ćerkom Khai.

Supermodel je za magazin InStyle otkrila delić svog pritajenog života sa detetom, govoreći o tome kako ju je majčinstvo promenilo, te dajući uvid u odrastanje dvogodišnjakinje. „Mislim da me je to što sam postala mama nateralo da shvatim da zaista moram da se saberem i dam prioritet svom vremenu između uloge majke i uloge žene, kao i zaposlene mame i žene u svojoj biti.”

Osnivačica brenda Guest in Residence, dobila je ćerkicu Khai sa bivšim partnerom Zaynom Malikom 19. septembra 2020. Otprilike godinu dana kasnije, njih dvoje su se rastali i od tada dele zajedničko starateljstvo.

O svom životu i vremenu provedenom kod kuće sa Khai model kaže: „Svakog dana zajedno kuvamo u kući. Čak i ako smo samo ona i ja tu, Khai će se popeti na svoju malu stolicu i pomoći mi da mešam sastojke, ili da zajedno pravimo hleb od banane. Naročito zimi, kada se pitam: ‘Dobro, šta da radimo zatvorene u kući?’ Onda se desava puno zajedničkog spremanja obroka i to izgleda obako: ‘U redu, zgnječi ove banane’ i druge stvari koje su joj uzbudljive.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Iako Khai uživa u kuvanju i tim posebnim mama-ćerka trenucima, Gigi je priznala da će malena ponekad odlučiti da napravi pauzu za sopstvenu igru. „Ima te svoje momente kada kaže: ‘U redu, mama, ti završi to. Ja ću da se igram sa plastelinom. Sedeću ovde u svojoj hranilici I pravii nešto od plastelina, a ti kuvaj“, rekla je manekenka.

„Ali i dalje je zabavno i imamo najsmešnije razgovore kada samo ja kuvam, dok ona pravi nešto svoje. Volim kada smo nas dve same.”

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: T.M.

Najnovije