Harper's Bazaar Srbija

10 filmova i serija koje gledamo do kraja januara

Osim Pamelinog dokumentarca, tu su i That '90s Show i Shotgun Wedding sa Jennifer Lopez.

Praznični bluz i niske temperature idealna su kombinacija za filmske večeri. Srećom, streaming servisi u novu godinu ušli su sa morem dobrih naslova. Tu su nove sezone popularnih ostvarenja, poput Ginny & Georgia na Netflixu, ali dugoočekivane premijere, kao što je film sa Christianom Baleom, The Pale Blue Eye

Radujemo se nastavku serije Vesele sedamdesete (That ’90s Show), premijeri dokumentarca o Pameli Anderson (Pamela, Love Story) i novoj romantičnoj komediji Jennifer Lopez, Shotgun Wedding

Pogledajte našu januarsku listu, ušuškajte se i strimujte.

Hunters, druga sezona, 13. januar

Akciono “čedo” inspirisano stvarnim događajima dešava se u Njujorku sedamdesetih godina, kada je zaista, baš kao i u seriji, postojala družina koja je jurila preživele nacističke “veštice” u Americi. Gledajte na Amazon Prime servisu.

The Last of Us, 15. Januar

Ovo je dugoočekivana serija, posebno za sve fanove video igara. Zasnovana na istoimenoj video – igri, The Last of Us premijerno će biti prikazana na HBO-u 15. januara. U glavnoj ulozi nalaze se Pedro Pascal koji igra Joela – krijumčara koji zajedno sa mladom Elleom, koju tumači Bella Ramsey, putuje duž postapokaliptične Amerike u potrazi za lekom protiv stravične bolesti koja ljude pretvara u agresivne zombije.

That ’90s Show, 19. januar

Nastavak kultne serije Vesele sedamdesete, novo ostvarenje sa starim junacima prati njihovu decu i dešava se 15 godina kasnije. Originalna postava plus neki novi junaci doneće zabavu za decu i rodielje. Gledajte na Netflixu.

Bling Empire: New York, 20. januar

Vođen uspehom originalnog ostvarenja Bling Empire, spin-off prati glamurozan život uticajnih Azijata u Njujorku – na Netflixu.

Shotgun Wedding, 27. Januar

Iako je volimo kao pevačicu, ne možemo zanemariti ni njena glumačka postignuća – romantične komedije Jennifer Lopez su jednostavno urnebesne. Takva je i ova nova, u kojoj igra nevestu, akcionu junakinju. Odlična zabava za sve uzraste na Amazon Prime Video streaming servisu.

You People, Netflix 

Jonah Hill-a smo nedavno upoznali i kao reditelja, u maestralnom Netflixovom dokumentarcu Stutz, a sada ga ponovo, na istom streaming servisu, gledamo kao glumca. On i Eddie Murphy u komediji You People vredni su čekanja.

Pamela, A Love Story, 31. januar

Ovo je dokumentarac o kome se priča mesecima. Nakon serije u kojoj su ona i njen suprug Tommy Lee prikazani nakon skandala sa privatnim snimkom, Pamela Anderson rešila je da ispriča pravu priču o celom događaju, ali i sebi. Premijerno na Netflixu poslednjeg dana januara.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Youtube 

 

Najnovije