8 najboljih modnih trenutaka iz Netflix serije „Halston“

Sinonim za Studio 54 i disko doba, život američkog modnog dizajnera zabeležen je u novoj seriji koja je premijerno prikazana proteklog vikenda.

Roy Halston Frowick, tvorac istoimenog luksuznog lifestyle brenda, jedan je od najuticajnijih američkih modnih dizajnera svih vremena, čije nasleđe i danas živi.

U čast američke mode, Netflix je objavio njihovu novu seriju Halston, koja je premijerno prikazana 14. maja, predstavljajući putovanje kroz njegovo carstvo i život. Ova serija vodi publiku kroz put njegovog brzog uspona, razotkrivajući razne mitove. Na kraju, iza svake priče o uspehu stoji borba - što je jasno svakome ko se uključio u prvu epizodu serije.

Prva epizoda „One sees Halston“ predstavlja dizajnera kada je bio domaćin istorijske modne revije u Versaju. Stvarajući veze, uspeo je da sastavi tim koji je pomogao da se njegovi dizajni transformišu u šljokičaste haljine i kaftane po meri koji su ukrali šou. Zapravo, njegovo stvaranje nove tkanine "Ultrasuede" kojoj kiša ne može ništa, postalo je ostvarenje modnog sna svakog stanovnika Njujorka.

Serija se odvija sekvencijalno, usredsređena na više Halstonovih uspeha, poput parfema sa suzama, kao i na borbu za uravnoteženje ličnog života sa profesionalnom karijerom.

U galeriji pogledajte nekoliko najboljih fashion momenata iz nove serije.

foto:harpersbazaararabia

Pročitajte još

Pročitaj još

O ovim poznatim ličnostima se trenutno snimaju filmovi - i jedva čekamo da ih pogledamo!

Uvek smo voleli filmove koji su snimljeni po istinitoj priči jer nam oni daju uvid u živote likove o kojima smo do sada samo čitali.

Šta gledamo u avgustu: Novi filmovi i serije na Netflixu koje ne želimo da propustimo

Ovog leta morate da nađete način da sebi ispunite slobodno vreme tako da se maksimalno opustite – a za to su vam potrebne samo dve reči: Netflix i chill (Ipak 3, ups).

Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Predviđamo: 6 filmova sa Filmskog festivala u Kanu koji će biti veliki hit u 2021!

Lineup 74. Filmskog festivala u Kanu doneo nam je fantastičan mjuzikl u kom glumi Adam Driver, kao i najnoviju vizuelnu poslasticu Wesa Andersona.

Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Od Martina Scorsese-a do Romana Polanskog: 10 esencijalnih neo noir filmova

Prilično smo sigurni da Pulp Fiction, Velikog Lebovskog i Blade Runner ne biste stavili u istu kategoriju, pogotovo ne onu koja podrazumeva “noir”. Međutim, oni i te kako pripadaju istoj kategoriji, tačnije istom žanru.