And Just Like That… Carrie Bradshaw i Aidan Shaw su se poljubili

SJP lično otkrila je šta nas čeka u II sezoni.

Kada je u aprilu prošle godine glumac John Corbett, koji je Seksu i gradu igrao jednu od dve velike ljubavi glavne junakinje Carrie Bradshaw, najavio da postaje deo ekipe serije And Just Like That…, svima je bilo jasno da će njujorška novinarka i on nastaviti romansu koju su prekinuli pre 20 godina, posebno jer na kraju prve sezone njen suprug, Zverka, umire. No, niko se nije nadao da će to tako brzo i tako lako da se desi, a posebno ne da ćemo mesecima pre emitovanja druge sezone imati priliku da vidimo njihov poljubac. 

Uzbudljive vesti potvrdila je i glumica Sarah Jessica Parker, na svom zvaničnom instagram profilu,otkrivajući šta nas očekuje u sledećoj sezoni And Just Like That…, serije čije se snimanje, upravo ovih dana, privodi kraju.

This is not a drill, napisala je SJP i izazvala oduševljenje fanova, među kojima je bila i glumica Gwyneth Paltrow koja je odreagovala sa “Nema šanse”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Mnogi fanovi potrudili su se da razviju brojne teorije zavere o tome kako su se to, na kraju, Carrie i Aidan smuvali, s obzirom na to da su poslednji kontakt imali u drugom delu filma Seks i grad, kad je dizajner nameštaja predstavljen kao oženjeni muškarac i tata troje dece.

Većina veruje u to da je i Aidan verovatno postao udovac, ali ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo kraj godine i vidimo da li su u pravu. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije