Buran start novih sezona serija “Uvod u anatomiju” i “Vatrogasna stanica 19” na kanalu Fox Life

Sledi oproštaj od Meredit Grej

Dve velike premijere očekuju nas na kanalu FOX Life u četvrtak 23. februara. Od 21.00 stiže nam 19. sezona legendarne serije „Uvod u anatomiju“ koja će ovog puta biti i ekskluzivna jer se upravo u ovom ciklusu posle skoro 20 godina opraštamo od glumice Elen Pompeo i njene doktorke Meredit Grej. Još jedan raritet u vezi sa premijerom ove sezone „Uvoda u anatomiju“ jeste u tome što će prva epizoda ovog ciklusa istovremeno biti i epizoda na koju će se radnjom sat kasnije nadovezati premijera 6. sezone serije „Vatrogasna stanica 19“. Reč je o takozvanom „krosoveru“ dve serije u kom će njihova radnja i likovi biti povezani.

Nova, 19. sezona najpopularnije drame sa junacima u belim mantilima, Zlatnim globusom ovenčane serije “Uvod u anatomiju”, koju premijerno gledamo od 23. februara, svakog četvrtka u 22.00, na kanalu FOX LIFE, donela je velike novine u priču i glumačku ekipu, i nagovestila u kom pravcu će se dalje kretati ova mamutska medicinska saga. Glavna glumica Elen Pompeo postala je izvršna producentkinja i najavila povlačenje njenog lika Meredit Grej, pa će svoje učešće u novom ciklusu prorediti, kako bi navikla publiku na njen skorašnji odlazak. Ali, zato ćemo se sa Mirandom i Ričardom još dugo družiti, budući da su Čandra Vilson i Džejms Pikins Mlađi potpisali višegodišnje ugovore za učešće u “Uvodu u anatomiju”. Posle dužeg vremena, Memorijalna bolnica Grej Sloun ponovo otvara vrata za grupu mladih i talentovanih stažista, što znači da na scenu stupaju mlade nade. Meredit, koja se nalazi na privremenoj funkciji šefa, videće Nika prvi put otkako je odbila njegovu ponudu da se preseli u Minesotu. U međuvremenu, Miranda poručuje Ričardu da nije spremna da se vrati na posao, dok će Levi (Džejk Boreli) morati da skupi hrabrost kako bi Džou saopštio razočaravajuće vesti. Novi lekari biće prvog radnog dana bačeni u vatru, budući da će uz pomoć Amelije i Megi morati da zbrinu pacijente sa povredama nastalim u nedavnom tornadu koji je pogodio Sijetl.

Šesta sezona popularne akcione drame “Vatrogasna stanica 19”, sestrinske serije kultnog “Uvoda u anatomiju” startuje 23. februara, premijerno svakog četvrtka od 22.00, na kanalu FOX LIFE, i to prilično burno. U živote vatrogasaca stanice 19 vraćamo se baš u trenutku kada kroz Sijetl počinje da tutnji snažan tornado, koji briše sve pred sobom. Usred vremenskih neprilika, tokom kojih se trude da zavedu red u gradu, naši junaci dolaze do šokantnog otkrića, zakopanog ispod jednog drveta. Trevisa bi instinktivno reagovanje na određene situacije moglo da košta političke karijere, ali on je odlučan da ostane u trci za gradonačelnika i porazi Diksona. U nastavku serijala, naše junake očekuje još mnogo izazova i akcije, ali i rizičnih situacija koje su neizbežan deo njihovog zanimanja. Požar u oronulom stambenom objektu, saobraćajna nesreća prilikom koje će dva tinejdžera ostati zarobljena u električnom automobilu, spasavanje radnika iz fabrike za reciklažu baterija, rušenje helikoptera usled intenzivne oluje… samo su neki od ispita koje će vatrogasci iz stanice 19 morati da polože ove sezone.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije