Harper's Bazaar Srbija

Disney priprema svoj sledeći rimejk pričom o Herkulesu

Kada smo pomislili da Disney ne može da nadmaši sebe, otkrili smo da priprema lansiranje rimejka o Herkulesu.

Kompanija Disney ponovo pripema lepo iznenađenje za sve nas. Izgleda da se ovoj kompaniji blagajne smeše i kinematografski uspesi ne prestaju da se dešavaju. Disney je 2010. napravio klasik „Alisa u zemlji čuda“ a zatim su mnogi naslovi iz našeg detinjstva krenuli u akciju u svojoj verziji „live action“ i usledili su filmovi poput „Kralj lavova“, „Lepotica i zver“ ili „Aladin“. Pa, sada Disney ima na umu da oživi jednu od njegovih najomiljenijih priča – likove iz Herkulesa u novom muzičkom filmu.

Naravno, jedna od najboljih tačaka ovog filma iz 1997. godine je zvučni zapis koji ih je doveo do toga da budu iste godine nominovani za Oskara i Zlatne globuse u kategoriji najbolja originalna pesma.

Za sada znamo samo da je Disney potpisao nekoliko mogućih imena među kojima se ističu Anthony Russo i Joseph V. Russo, koji bi obavljali ulogu producenta. Ipak, ništa se ne zna o imenima umetnika koji su zaduženi da daju glas i lice tako voljenim likovima kao što su Herkules, Megara ili Filoktes.

Naravno, kao i svaki put kada se pojave ove nove vesti, društvene mreže su prepune glasina i oklada i postoji jedna koja se ističe iznad ostalih. Pre samo nekoliko nedelja, Ariana Grande je objavila video u kojem peva  „I Won’t Say I’m in Love“ pesmu Meg iz ovog filma.

Da li je ovo bio sjajan „spojler“ i hoće li Ariana Grande biti Megara kakvu zaslužujemo?

Najnovije