Harper's Bazaar Srbija

Dream team: Znamo za Margot Robbie i Ryana Goslinga, a sada je otkrivena cela glumačka postava filma Barbie

Tu je i Helen Mirren i sada ne možemo da dočekamo ovo ostvarenje!

Već duže vreme znamo da Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women) snima film o Barbie i da su u glavnim ulogama Margo Robbie i Ryan Gosling (Ken), ali danas je na zvaničnoj Instagram stranici filma otkrivena i ostala glumačka ekipa. Dua Lipa kao plavokosa sirena? Helen Mirren kao narator? Pa America Ferrera, Emma Mackey (Emma toliko podseća na Margot da se pitamo da li igra njenu mlađu sestru, a opet na posteru pored njenog imena piše: “Ova Barbie ima Nobelovu nagradu iz fizike”), tu je Issa Rae (“Ova Barbie je predsednica”), pa Nicola Coughlan, Hari Nef, Simu Liu, Ncuti Gatwa (“Ken again!”). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Za sada nam je malo poznata radnja ostvarenja koje će svetsku premijeru imati 21. jula, a znamo da se sve dešava u Barbielandu i vrti oko glavne junakinje koja želi da izađe iz tog sveta lutaka i otkrije kako izgleda stvarni život.

Scenario za film je pisala rediteljka, uz pomoć supruga, reditelja Noe Baumbacha, dok je kostim radila čuvena britanska kostimografkinja Jacquelie Durran – zaslužna za kostime Kristen Stewart, odnosno princeze Dajane u filmu Spencer, ali i za, ako smemo da preterujemo, ceo Barbiecore trend, uz malu pomoć Pierpaola Picciolia i njegove Valentino Pink PP 2022 kolekcije za jesen – zimu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Poznato je i da je ulogu Barbie, zbog načina na koji će biti prikazana, odbila čuvena komičarka Amy Schumer, a  da učestvuje u pisanju scenarija, jer joj se nije dopalo  u kom pravcu se razvija ideja, scenaristkinja Diablo Cody.

Glavna glumica, Margot Robbie, u nekim je intervjuima otkrila da njena uloga u filmu Barbie nosi sa sobom ogroman teret, jer većina, kad čuje Barbie pomisli da zna kako će ovo ostvarenje izgledati i čime će se baviti, ali da opet, kad zna da film radi Greta Gerwing možda ipak i ne zna. 

Pogledajte trejler: 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije