Harper's Bazaar Srbija

Nastavak serije Beli Lotus još je uzbudljiviji od prve sezone

Radnja se dešava na Siciliji, a tu je i Jennifer Coolidge.

Druga sezona nagrađivane HBO serije Beli lotos (The White Lotus) vraća se na male ekrane sledeće godine, a u ulogu kapriciozne, bogate Tanye, vraća se i neodoljiva Jennifer Coolidge.

Glavna uloga u nastavku serije pripada upravo njoj, a radnja počinje kada Tanya sa svojim partnerom Gregom, kojeg tumači John Gries (kao u prvoj sezoni) odlazi u The White Lotus, hotel na Siciliji, gde upoznaje podjednako interesantne likove kao u prvoj sezoni, kada je u istoimenom hotelu odsedala na Havajima.

Sjajna Jennifer Coolidge, po mnogima u Belom lotusu igra ulogu života 

Tu su Harper (Aubrey Plaza) i Ethan Spiller (Will Sharpe), koji igraju par koji se viđa sa Daphne (Meghann Fahy) i Cameronom Babcockom (Theo James). Opet imamo tri generacije jedne porodice, ovog puta Di Grasso, a koje igraju F. Murray Abraham, Michael Imperioli (poznat po ulozi Christophera Moltisantija u Sopranovima) i Adam DiMarco. Tu je i glumac Tom Hollander kao i Haley Lu Richardson, koja igra Tanyinu asistentkinju Portiju.

Radnja druge sezone podseća malo na slučajeve koje je rešavao slavni agent Herkul Poaro, što znači da se dešava smrt u hotelu, a za potencijalno ubistvo svi gosti bivaju osumnjičeni.

Pogledajte trejler: 

The White Lotus hotel je Four Seasons San Domenico Palace na Siciliji, što znači da će cela sezona biti ništa manje luksuzna nego prva.

I vredi znati da, iako je planirano da The White Lotus bude mini serija, zbog velike popularnosti koju je stekla kod publike i kritičara, ona zapravo postaje serija čiji nastavak uskoro gledamo. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, YouTube 

 

Najnovije