Harper's Bazaar Srbija

Snima se treća sezona “Emily in Paris”: Glavna junakinja ponovo u Gradu svetlosti

Pojavile su se prve fotografije sa seta.

Ako se ovih dana zateknete u Parizu, možete prijatno da se iznenadite: u Gradu svetlosti trenutno boravi ekipa jedne od najgledanijih Netflixovih serija, Emily in Paris, a ako niste obavešteni, u toku je snimanje treće sezone

Iako su mnogi negodovali zbog preterano klišeiziranih zapleta i preterivanja u isticanju razlika između Francuza i Amerikanaca, Emily in Paris je dve godine zaredom, čim bi počela sa emitovanjem bila najgledanija serija na najgledanijoj striming platformi na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cande. (@candeadoreslily)

U prvoj sezoni upoznajemo šarmantnu Emily koja ostavlja verenika i uspešan posao u Americi i seli se u Pariz, zadojena idejama koje joj je do tada o Gradu svetlosti servirala pop kultura, nailazi na hladan tuš novih francuskih kolega, a potom, čini se, i svih Francuza koje sreće, da bi polako, prihvatajući nove običaje i kulturu grada u kojem se obrela, pronašla svoje mesto na poslu, prijatelje, romansu, a možda i ljubav. 

U drugoj sezoni njen ljubavni život dobija neočekivane obrte – biva upletena u emotivni ménage à trois, da bi brzo bila stavljena na “test zrelosti”: odabrati zgodnog i racionalnog Engleza ili seksi kuvara koji je tipičan Francuz. Tim testom se i završava poslednja sezona, a ako je suditi prema fotografijama sa snimanja trećeg nastavka – kuvar je i dalje u igri. Kao i Pariz. 

Fotografije sa seta obećavaju i dobru modnu priču, a kako i ne bi, kad se o izgledu glavne junakinje, koju tumači Lily Collins, brine Patricia Fields, kostimografkinja Seksa i grada.

Emily Cooper zatičemo odevenu u nekoliko dezena – tu su karirane šare na džemperu dugih rukava Stelle McCartney i houndstooth print na pantalonama. Ceo izgled zaokružen je dečačkom kapom I vrtoglavo visokim štiklama.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije