Stiže treća sezona Emily in Paris i deluje kao najluđa do sada!

Izašao je trejler i zna se tačan datum emitovanja epizoda.

Ovo je najteža odluka koju sam ikada morala da donesem, ovo je nešto što jednostavno moram da uradim, pomalo histerično govori Emily u trejleru za III sezonu Netflixove serije Emily in Paris, i – odseca šiške.

Kad ste u Parizu, osim što treba da naučite kako se u gradu ljubavi i svetlosti živi Joie de vivre, moderno oblači, lepo jede i uživa u vinima, sigurno je da treba ošišati i šiške poput slavnih Parižanski Anne Karine, Jane Birkin, Caroline de Maigret, Lou Doillon, Jeanne Dumas i drugih.

Dakle, uskoro, tačnije 21. decembra, na Netflix stiže III sezona serije koja je od prvog dana emitovanja podigla neverovatnu prašinu. Zamerane su joj strašno loša i predvidljiva radnja, smešni dijalozi, ismevanje i američke i francuske kulture, junakinja na ivici karikature, a opet, ova Emily in Paris jednostavno oduševljava opuštajućom atmosferom, idealnom za uživanje u dugim vikendima, pod ćebetom, kad samo želimo da se opustimo i izmestimo iz svakodnevnog života.

Plus, tu su i čarobni prizori magičnog Pariza i moda, moda, moda, mnogo mode (stilizaciju radi stilistkinja serije Seks i grad, Patricia Field).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Emily, u početku možda iritantna, ali na kraju zaista simpatična junakinja koja sve vreme samo želi da se prilagodi novom gradu (iz Čikaga se zbog posla seli u Pariz) i pokušava da se prilagodi svim izazovima u gradu ljubavi i mode.

Fotografije i trejler iz nove sezone (treće) obećavaju još više mode i ljubavnih zapleta. Jedna od fotografija prikazuje Emily kako sedi u kafiću sa svojim najboljim prijateljicama, Mindy i Camille. Emily nosi upečatljive boje – uz šareni džemper kombinovala je visoke zelene čizme, potom je vidimo u srebrnom, glamuroznom izdanju, pa u kariranom topu i crnom sakou. Jedno od najupečatljivijih je žuto izdanje – Emily u kaputu boje limuna, koji nosi uz belu košulju, cipele sa ogromnom platformom i visokim čarapama. Ova kombinacija uključuje i maramu na glavi, što zaista podseća na neku slatku Francuskinju, iako su prave Francuskinje njen stil, zapravo, ocenile kao nepraktičan i nerealan.

Ono što je očigledno, kad je radnja u pitanju, jeste da će treća sezona pratiti Emily na ključnom raskršću njenog života. Suočena s dva različita puta, moraće da odluči u čemu leži njena sreća – poslu ili romantičnom životu. Zahvaljujući novim fotografijama naslućujemo da će se Emily vratiti svom britanskom dečku, pa će njenoj pariskoj avanturi sa zgodnim kuvarom možda doći kraj, ili ipak ne?

Budno pratimo sva dešavanja u Emilynom životu od 21. decembra.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije