Forbes je objavio listu najplaćenijih glumaca godine

Dwayne “The Rock” Johnson je drugu godinu zaredom na vrhu Forbesove godišnje liste najplaćenijih glumaca.

Obožavana zvezda akcionih filmova je najplaćeniji glumac prema Forbesovoj listi, sa zaradom od 87,5 miliona dolara. Procene odražavaju zarade između 1. juna 2019. i 1. juna 2020. Kako je primetio Forbes, Johnson, kao i mnogi drugi glumci na listi, zaradili su popriličnu sumu novca zahvaljujući Netflixu. Rock je zaradio impresivnih 23,5 miliona dolara za svoj nadolazeći film „Red Notice“, dodajući već ogromnu zaradu od uspešne linije Under Armor ove godine.

 

Ryan Reynolds je drugi na listi sa zarađenih 71,5 miliona dolara. Trenutno Netflixov miljenik, Reynolds je zaradio više od 20 miliona dolara na Netflixovim originalnim filmovima Six Underground i Red Notice.

Mark Wahlberg, koji je treći na listi sa zaradom od 58 miliona dolara, glumio je u akcionoj komediji Spenser Confidential koja je postala Netflixov treći najgledaniji originalni film, nakon što je debitovao u martu.

U prvih deset su još i Ben Affleck, Vin Diesel, Akshay Kumar, Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler, i Jackie Chan. Najboljih deset najplaćenijih glumaca ove godine zaradilo je ukupno 545,5 miliona dolara.

foto:bazaar.ru

Najnovije