Harper's Bazaar Srbija

Ona je prva glumica sa Daunovim sindromom koja tumači glavnu ulogu

Američka zvezda piše istoriju – uskoro je gledamo u romantičnom filmu "Color My World With Love".

Glumica koju sigurno znate ako ste gledali Netflixovu hit seriju Never Have I Ever, gde je igrala sestru jednog od glavnih junaka (i frajera) Pakstona Jošide, Lily D. Moore uskoro dobija prvu glavnu ulogu na filmu. U tome možda ne bi bilo ničeg raritetnog, da to nije prva glavna uloga za osobu koja ima Daunov sindrom.

Lily će uskoro zaigrati u romantičnoj komediji Color My World With Love, koja će se prikazivati na Hallmark Movies & Misteries televiziji.

Lily D. Moore, devetnaestogodišnja zvezda rođena u Los Anđelesu, koja iza sebe ima tri filma i veliku ulogu u pomenutoj Netfliksovoj seriji, kaže da je dosad dobijala samo sporedne uloge, iako je pokušavala da dobije i veće angažmane na filmu, posećujući brojne audicije.

Sreća joj se napokon osmehnula, a u novom filmu tumačiće Kendal, talentovanu umetnicu koja voli impresionizam i koja ima sreće da je voli celo okruženje, ali nema sreću u romantičnoj ljubavi. No, i to će se promeniti kad na časovima kuvanja upozna simpatičnog Breda.

Breda igra David DeSanctis, američki glumac i aktivista Nacionalnog udruženja osoba sa Daunovim sindromom.

Kablovska televizija objavila je saopštenje u vezi sa Lilynim angažmanom.

– Svako ima san da se zaljubi i venča jednog dana. Nadamo se da će film Color My World With Love pokazati kako svi možemo oslikati vlastite ljubavne priče bojama kojima želimo. Što su različitije, tim bolje. Bez obzira na to što smo svi drugačiji, pred nama su beskrajne mogućnosti, istakli su u Hallmarku i otkrili da će film sa Lily biti emitovan do kraja godine.

Tekst: J.M.

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije