Harper's Bazaar Srbija

Harry Styles će glumiti u novom filmu Olivie Wilde

Ovo je druga filmska uloga poznatog muzičara.

Pevač i bivši glavni frontmen grupe “One Direction”, Harry Styles, glumiće u novom filmu Olivie Wilde „Don’t Worry, Darling“.

U početku je uloga bila namenjena glumcu Shia LaBeoufu, koji je bio prisiljen da je odbije zbog zauzetog radnog rasporeda. Za Stylesa će ovo biti drugo filmsko delo – prethodno je muzičar igrao u ratnoj drami „Dunkirk“ Christophera Nolana iz 2017. godine.

Novi film govori o marginalizovanoj zajednici koja je pedesetih godina osnovala pustinjsko naselje u Kaliforniji. Zajedno sa Harryjem Stylesom, na ekranu će se pojaviti i glumica Florence Pugh, koja će u filmu igrati glavnu žensku ulogu – domaćicu koja saznaje nešto neočekivano i uznemirujuće o svom naizgled idealnom životu.

Snimanje filma počinje ove godine, a finansiraju ga New Line Cinemas, američki studio za filmsku produkciju i Warner Bros.

Potvrđeno je da će Catherine Hardwicke delovati kao izvršna producentkinja na projektu, zajedno sa autorima Shane i Carey Van Dyke. Rediteljka Wilde će takođe biti producentkinja, udružujući se sa scenaristom Silbermanom.

Nadamo se da će muzičar takođe učestvovati u stvaranju zvučne podloge za film!

foto:harpersbazaar.ru

Najnovije