Harper's Bazaar Srbija

Ljubav koja je obeležila devedesete: Pogledajte prve slike Keri i Zverke u novom nastavku

Slika govori 1000 reči, a nama se čini da ova fotografija čak i peva. Dok u pozadini čujemo “Kad prave ljubavi ginu”, “we couldn’t help but wonder” da li su se od toksične ljubavi Carrie i Mr. Big konačno otrovali.

Sa godinama, ljubavni parovi na koje smo se ugledali nam postaju sve smešniji, jer smo uz mnogo suza i znoja konačno naučili da pravimo razliku između zdrave i toksične veze. Iako su filmovi ovom kultnom paru koji je imao ogroman uticaj na pop kulturu “izvukli prosek”, fanovi serije ipak pamte Carrie i Mr. Biga kao dve neverovatno dramatične i nestabilne individue. 

Od nekog ko drži cipele u rerni nismo ni očekivali pametnije odluke, pogotovo jer posle 6 sezona nezavisnog i uzbudljivog njujorškog života ona ipak shvata da ne može (ili ne želi) bez muškarca u svom životu. Dok je Mr. Big pokupio delove sebe i zalepio ih tako da liči na jednog pristojnog čoveka spremnog za brak, mi smo konačno dobili dva neverovatna filma puna duhovitih dijaloga, nestvarnih slika i kostimografiju koja je obeležila kraj prve decenije dvehiljaditih godina. Verujući u ovu gradaciju, mi očekujemo od ovog nastavka od 10 epizoda da ne bude ništa manje od spektakla.

Posle meseci nagađanja o tome da li će nastavak pod nazivom “And Just Like That…”  samo predstaviti kako izgleda svet pedesetih godinu žena koja se širom otvorile vrata ženske seksualnosti ili će se baviti i Kerinim ljubavnim životom, dobili smo odgovor kada smo videli prve slike sa seta na kojem se pojavio čuveni Mr. Big.

Skupljajući godinama detektivske veštine putem raznih serija, ne treba nam mnogo da zaključimo da će u ovih 10 epizoda Carrie i Mr. Big prolaziti kroz dramatični period (Nimalo nam nije utešno shvatanje da se oni ne završavaju kad smo stariji). Sem toga, na setu je viđena i glumica koja igra lik Nataše, njegove bivše supruge, koja je predstavljena kao potpuno suprotnost kreativnoj i pomalo neurotičnoj Carrie. Na sve to, dodajemo još i činjenicu da ona nosi aksesoar za kosu vrlo sličan onome koji je nosila u trenutku kada je Mr. Big ostavio pred oltarom.

Ono što znamo je da je premijera prve epizode planirana do kraja ove godine, kada ćemo imati priliku da vidimo da li prave ljubavi zaista ginu – i ako uginu da li su one prave.

Tekst: Tamara Mladenović
Fotografije: Profimedia

Najnovije