Harper's Bazaar Srbija

Meg Ryan i David Duchovny su par u novoj romantičnoj komediji koja nam je svima bila potrebna

Kraljica rom-coma se vratila!

Meg Ryan vraća se na svoje mesto kraljice romantične komedije. Prvi trejler za „What Happens Later “ je upravo izašao, a već se sprema da bude film uz koji ćemo provesti prazničnu sezonu. Evo sve što znamo o novom rom-komu (koji je Meg takođe i režirala).

Radnja filma

Meg će glumiti Willu, nasuprot Davidu u ulozi Billa, njenog bivšeg partnera sa kojim se neočekivano nađe zarobljena na aerodromu tokom snežne oluje. Njih dvoje se nisu videli dve decenije, ali nastavljaju tamo gde su stali: svađaju se oko toga šta je između njih pošlo po zlu. Trejler ne otkriva mnogo više od toga, ali vidimo kako Bill govori o „preuranjenoj anksioznosti“ i duhovitoj Willi koja govori o tome da je njihov prisilni ponovni susret njen „najgori scenario“.

O filmu

Meg Ryan nije samo glavna dama u filmu. Ona takođe režira, a napisala je i scenario, koji je zasnovan na drami Stivena Dietza Shooting Star. Prema sinopsisu filma, What Happens Later je napravljen da povrati „zadirkujuću magiju“ Meginih filmova iz 90-ih.

„Ponekad se postavlja pitanje: hoće li biti zajedno? Zar neće biti zajedno?” Rekla je Meg „Iz tog razloga, [Šta se kasnije dešava] samo malo evoluira žanr rom-koma. Takođe se radi o starijim ljudima, a i dalje je romantično i seksi.”

„Moj lik, Willa, je magični mislilac, a Davidov lik, Bill, je katastrofalan mislilac“, dodala je ona. „Ovi rom-komi zaista funkcionišu kada su dva lika na neki način suprotna, a ipak imaju ritam intelekta i humora i dijaloga i zezanja koji na neki način ukazuje na njihovu kompatibilnost. Tako da je bilo zaista zabavno videti Davida kako prihvata ovog momka za koga mislim da nije ništa poput Davida.”

Foto: Profimedia, Youtube

Priredila: T.M.

Najnovije