Harper's Bazaar Srbija

Možete li da zamislite da se svi junaci serije The White Lotus sretnu u istom rizortu?

Reditelj Mike White upravo razmišlja o tome.

Kada smo prošle jeseni počinjali da gledamo drugu sezonu serije The White Lotus, većina nas mislila je da ne postoji šansa da Mike White snimi sadržaj koji je interesantniji (čitajte bizarniji) od prvog dela. A onda se upravo to dogodilo – drugačije mesto dešavanja, novi likovi, još luđi scenario. Sedam nedelja prošlo je kao tren i još sedam nedelja smo nastavili da pričamo o seriji koja je, očigledno, pomerila sve moguće standarde televizijskog programa. Ono što nas je razočaralo bila je smrt najvoljenije Tanye McQuoid (koju je maestralno u dve sezone tumačila Jennifer Coolidge) i saznanje da je više nikad nećemo gledati ni u jednom nastavku. Ali, šta ako nije sve tako crno?

U intervjuu za The Hollywood Reporter, reditelj Mike White otkrio je svoje dugoročne planove u vezi sa serijom koja ima neverovatan potencijal – ako se svake godine snima u nekom luksuznom rizortu, na atraktivnim svetskim lokacijama, sa novim glumcima i novim zapletima, ona zapravo može beskonačno dugo da traje. Ali, White ima nešto drugačiju ideju – da nakon nekoliko sezona u raznim rizortima napravi All Star sezonu The White Lotusa i okupi sve voljene junake na jednom mestu. 

– Bilo bi previše lako da samo napravim antologiju, mislim da je zabavnije da uvodim po nekog starog lika iz sezone u sezonu, da pravim male niti kroz epizode. A ako The White Lotus traje nekoliko sezona, onda bi definitivno bilo zabavno da napravimo sezonu sa svim zvezdama (All Star sezonu), izjavio je reditelj.

White je čak otkrio da razmišlja o tome da svaka naredna sezona ne počinje ubistvom ili da se ne vrti oko ubistva, kao što je to bio slučaj sa prve dve.

– Postoji toliko mnogo načina da budete inventivni iz sezone u sezonu. Jer, oko čega se zapravo vrti The White Lotus ako to nisu karakteri, ljudi? Verujem da publika očekuje neku novu misteriju, ali možda im to neću dati ovog puta. Tako će biti zabavnije, ispričao je White.

Što se treće sezone tiče, njeno snimanje trenutno je na čekanju. Znamo da bi trebalo da se dešava na Tajlandu i da postoji mogućnost da u novim epizodama gledamo Natashu Rothwell, glumicu koja je igrala Belindu – spa menadžerku kojoj je najviše nevolja zadavala Tanya.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, Youtube

Najnovije