Harper's Bazaar Srbija

Netflix & Chill: šta ćemo gledati narednih dana

Pripremite kokice, jer vas ovog meseca na Netflixu očekuju sjajne serije i filmovi!

Nova izdanja Netflixa za ovaj mesec već su pobudila naše interesovanje i dokazala da će ovaj mesec biti pun uspeha, kako u pogledu serija, tako i u pogledu filmova i zanimljivih dokumentaraca.

Ovih dana se pojavljuju potpuno nove TV emisije, a ljubitelji Netflixa ne mogu da se odvoje od ekrana.

Pogledajmo nove produkcije koje će nas oduševiti u bliskoj budućnosti!

Serija

II sezona Luis Miguel

Kako njegova karijera odmiče, Luisu Miguelu je teško u porodičnom životu, usred izdaja, šokantnih otkrića i velikog gubitka. Ovo je druga sezona serije o životu meksičke superzvezde latino muzike, u kojoj glume Diego Boneta, Martín Bello, César Bordón.

Premijera je 18/4.

Zero

Ovo je nova italijanska serija od osam epizoda, koja govori o stidljivom dečaku koji ima jedinstvenu moć – može da postane nevidljiv. On nije superheroj, već savremeni heroj koji saznaje za svoje snage kada je Barrio, predgrađe Milana iz kojeg želi da ode, u opasnosti. U glavnim ulogama su Giuseppe Dave Seke, Haroun Fall, Beatrice Grannò.

Premijera je 21/4.

Shadow and Bone

Serija Shadow and Bone, jedna je od najiščekivanijih ovog proleća. Nakon uspeha serija Fate: The Winx Saga i The Witcher, Netflix se svakako nada još jednoj uspešnoj fantasy seriji. Serija se temelji na bestseller trilogiji romana Grisha autorke Leigh Bardugo, a prva sezona serije kombinuje prvu i drugu knjigu iz serijala. Priča u seriji smeštena je u ratom razorenom svetu kojem preti širenje Shadow Folda, mračnog sveta prepunog čudovišta. Vojnik i siroče Alina Starkov otkriva svoje neverovatne moći koje bi mogle biti ključne za spas njene zemlje. Ona trenira kao deo elitne vojske magičnih vojnika, ali se bori sa kontrolom nad svojim moćima i razlikovanjem saveznika od neprijatelja. Jessie Mei Li glumi Alinu, Ben Barnes nalazi se u ulozi generala Kirigana, Archie Renaux je Malyen Oretsev, a ostatak glumačke ekipe zaokružuju Amita Suman, Kit Young i Freddie Carter.

Premijera je 23/4.

Filmovi

Love and Monsters

Sedam godina nakon otkrića čudovišta, celo čovečanstvo je prinuđeno da živi u podzemnim kolonijama. Kada Joel na radiju pronađe devojku iz srednje škole koja živi nekoliko milja od obale, odlučuje da napusti svoje udobno podzemno sklonište i pokuša da je pronađe, prkoseći opasnostima koje mu stoje na putu. U glavnim ulogama su Dylan O’Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker. 

Premijera je 14/4.

Stowaway

U misiji na Mars, neočekivani krijumčar slučajno nanosi ozbiljnu štetu vitalnim sistemima svemirske letelice. Suočena sa sve manjim resursima i mogućnošću fatalnog ishoda, tročlana posada mora doneti izuzetno tešku odluku, a čine je Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim.

Premijera je 22/4.

Dokumentarci

Life in Colour with David Attenborough

U ovom potpuno novom dokumentarnom filmu, David Attenborough putuje po svetu, od prašuma Kostarike do snežne Škotske. Njegova svrha je otkriti neverovatne i nepoznate načine na koje životinje koriste boju za opstanak i napredovanje u divljini.

Premijera je 22/4.

Headspace Guide to Sleep

Ova dokumentarna serija objašnjava osnove koje moramo znati o snu, kao što su način na koji padamo u san, nesanica i snovi koje vidimo. Pored toga, svaka epizoda uključuje meditaciju za opuštanje.

Premijera je 28/4.

Jedva čekamo!

foto:glow

Najnovije