Harper's Bazaar Srbija

You Don’t Know Me: Stiže dokumentarac o Anne Nicole Smith

Film koji će pokazati koliko zapravo malo znamo o njoj.

Anne Nicole Smith spada u red onih holivudskih zvezda čiji život i nakon smrti izaziva ogromnu pažnju. To pokazuje i interesovanje medija za dokumentarac koji izlazi 16. maja na Netflixu, a u kojem će biti prikazani nikad viđeni detalji iz njene živopisne i neobične biografije,  prepune zapleta i intriga, a istovremeno i veoma tragične.  

Jedna od najvoljenijih Playboyevih zečica doživela je da cela Amerika bude luda za njom, ali i da je osudi kada je odlučila da uplovi u brak sa vremešnim milijarderom J. Howardom Marshallom (ona je imala 24, a on 86 godina). Nakon smrti supruga, koji joj nije ostavio ni centa u testamentu, kreće njena borba za nasledstvo, ali i posrnuće i pad u privatnom životu – samo dan nakon što je rodila ćerku, 2006, na rukama joj je umro stariji sin. 

Predstojeći biografski film o manekenki i glumici pokazaće sve o njenom divljem životu, o tome kako je uspela da postane ikona devedesetih, a trebalo bi da uključi i dosad nikad viđene snimke i fotografije, među kojima je i scena u kojoj Anna i njen gej prijatelj vode ljubav preko telefona.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, YouTube 

Najnovije