Netflix objavljuje dokumentarac o Michelle Obami

Od Bele kuće do zajednica širom Amerike...

Ako višak vremena u samoizolaciji drži nivoe vaše motivacije uvek niskim, možda će Netflixov nadolazeći dokumentarac ojačati vaš moral.

A koji je bolji oblik motivacije od Michelle Obame? Zasnovan na istoimenom najprodavanijem memoaru „Becoming“  je intiman pogled u život bivše prve dame u njenim trenucima duboke promene. Dokumentarni film je postavljen tako da nudi retki, izbliza pogled na snagu zajednice i duh povezanosti koji doživljavamo kada otvorimo i delimo svoje priče. Gotovo dvosatni film deluje kao savršen lek koji nam podiže raspoloženje nakon razornog početka godine. Zainteresovani?

Dokumentarni film takođe je predviđen da intimno pogleda život Michelle Obame pre i za vreme boravka u Beloj kući. "Obradili smo prošlost i zamislili bolju budućnost. Govoreći o ideji „Becoming“ mnogi od nas su se usudili naglas da izgovore svoje nade... Čak i u teškim vremenima, možda posebno u teškim vremenima, naše priče pomažu u učvršćivanju naših vrednosti i jačanju naših veza. Deljenje istih pokazuje nam put napred."

Dokumentarni film režirala je Nadia Hallgren. Govoreći o manirima bivše prve dame, Hallgren kaže: "Ono što sam najviše primetila bilo je kako ona sluša i komunicira sa ljudima i kako oni reaguju na nju." Dokumentarni film trebalo bi detaljno pogledati. jer on predstavlja njen život pre nego što je postala prva dama Sjedinjenih Država gde ujedno deli svoje najveće lekcije koje je naučila što joj je dalo motivaciju da postane onakva kakva je danas.

"Postoji magija koja se događa kada je ljudi upoznaju", kaže Hallgren. Srećom, nećemo čekati predugo da odgledamo ovaj dokumentarac. Na Twitteru, Michelle Obama otkrila je da će „Becoming“ biti dostupan na Netflixu 6. maja 2020. godine.

Pročitaj još