Harper's Bazaar Srbija

Nikada bliži! Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick igraće čuvenu predstavu “Plaza Suite” u Londonu

Savršena prilika da gledamo čuvenu Carrie Bradshaw uživo!

Čuveni brodvejski komad Sare Jessice Parker i Matthewa Brodericka “Plaza Suite” stiže u London!

Scenska komedija Neila Simona imaće ograničenu projekciju u londonskom Savoy teatru u januaru 2024, a poznati holivudski par ponovo će zaigrati svoje uloge. Predstava “Plaza Suite” sa Brodveja, premijerno je prikazana u Hudson teatru prošle godine u martu i zadnji put odigrana u julu.

Sarah i Matthew igraju tri različita para koji se svi prijavljuju u hotelu Plaza. Svaki čin priča priču o dva lika koji istražuju sukob svoje veze u istom apartmanu 719, čuvenog hotela u Njujorku. Debitantsko zajedničko igranje bračnog para u brodvejskoj komediji, oborilo je rekorde na blagajnama tokom svog ograničenog 19-nedeljnog angažmana, zauzimajući treće mesto sa predstavom koja je donela najveću zaradu u istoriji Brodveja.

Put Plaza Suite-a do Brodveja počeo je kada ih je Hickey, stari prijatelj glumačkog para, zamolio da ga pročitaju samo jednu noć u njujorškom Symphony Space-u. Posle toga, Broderick je rekao: „Sećam se da smo oboje razmišljali, Bože, zar ne bi bilo zabavno da zaista napravimo takvu predstavu?“ I sve ostalo, od tog dana, je istorija…

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

Najnovije