Harper's Bazaar Srbija

Nova serija Gwyneth Paltrow pomaže parovima svih uzrasta da poboljšaju svoj seksualni život

U Netflixovoj produkciji, emisija će prikazati kako da parovi svih uzrasta budu intimniji.

U skladu sa glumičinim stilom života, o kojem već dugo možemo da čitamo na njenom ličnom lifestyle portalu Goop, večeras nam stiže nam još jedna serija koju je kreirala Gwyneth Paltrow.

Paltrow je predstavila novi serijal pod nazivom “Sex, Love and Goop” u kojem prikazuje kako parovi svih uzrasta i seksualnosti mogu postati bolji ljubavnici.

Tom prilikom, Gwyneth je podelila i koji pristup koristi kada razgovara o seksu sa svojom decom, 17-godišnjom Apple i 15-godišnjim Mosesom.

Trudim se da uvek budem neutralna po tom pitanju“, rekla je ona. “Mislim da je moja generacija čula mnogo poruka o seksu zbog kojih smo se osećali lose”.

Zatim je nastavila: “Trudim se da budem radoznala, a tinejdžeri nikada neće poželeti da razgovaraju sa roditeljima o seksu. Nekako sam sledila njihove želje, a srećom, u srednjoj školi su imali veoma temeljno seksualno obrazovanje.”

Zaključila je: “Uvek ću samo podsticati svoju decu da zaista slušaju sebe, svoje instinkte, da li se nešto čini dobro i da postupaju u skladu sa tim.“

Sex, Love & Goop” premijerno će se emitovati večeras na platformi Netflix.

Dobrodošli natrag u glumičin poseban svet!

Foto: Profimedia

Priredila: N.K.

Najnovije