Harper's Bazaar Srbija

Stiže nam 6. sezona serije The Crown

A evo šta sve očekujemo od nje

Možda još uvek ni niste odgledali 5. sezonu, ali Netflix već naporno radi na narednoj. Sledeća sezona, će obuhvatati period od 1998 do 2005, a čak ćemo imati priliku da vidimo i fakultetsku romansu princa Williama i Kate Middleton.

Kako se navodi u saopštenju, 6. sezona bi trebalo da bude poslednja u serijalu The Crown i obuhvatiće razdoblje od smrti princeze Diane, pa sve do zlatnog jubileja kraljice Elizabete II. Pored toga imaćemo prilike da vidimo čak dva premijera Velike Britanije, a to su John Major i Tony Blair.

Na veliku žalost svih ljubitelja kraljevske porodice, veza između Harrya i Meghan neće biti ekranizovana, ali ćemo zato imati prilike da vidimo delove koji se odnose na čuveni 9/11, kao i sahranu Lady Di.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

Još jedna stvar koju mnogi isčekuju jeste realzacija scene iz 1997. kada je čuvena grupa Spice Girls upoznala sada kralja Velike Britanije, Čarlsa na koncertu u Mančesteru, ali još uvek ne znamo ko će glumiti pevačice hita “Spice up your life”.

Snimanje šeste sezone, nedavno je otpočelo, a mi sa velikim isčekivanjem očekujemo prve fotografije sa seta. Premijera ove sezone zakazana je za novembar 2023, i to naravno, samo na Netflixu.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije