Harper's Bazaar Srbija

Nove novogodišnje serije i filmovi na Netflix-u

X-MAS mood.

Popularna platforma je već u prazničnom raspoloženju.

Božić je rano došao na Netflix. Popularni streaming servis u novembru donosi potpuno nove serije i filmove za praznike i dovodi nas u rano praznično raspoloženje. Na naše ekrane sleću ljubavne priče, porodične bajke, rijaliti šou i svečane dekoracije.

DASH & LILY

Kažu da se suprotnosti privlače i protagonisti nove, originalne Netflix produkcije to potvrđuju. Cinična Dash, koja mrzi praznike, i vesela Lily, koja voli Božić, razmenjuju poruke i izazove kroz crvenu beležnicu, u pozadini svečane šarene njujorške postavke.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Dekorater Benjamin Bradley – “božićni guru” – i njegovi “vilenjaci” od poverenja pomažu porodicama da transformišu svoje domove za Božić. Već se nalazi na platformi.

Sugar Rush Christmas: Season 2

Vreme brzo prolazi i ovog puta poslastičari emisije moraju da naprave svečane slatkiše jedinstvenog izgleda, ali i posebnog ukusa. Premijera: 27.11.2020.

Holidate

Umorni od toga da budu sami za praznike, dvoje stranaca se dogovoraju da se sastaju za svaki praznik u godini, ali na kraju se zapletu u ljubavnu mrežu.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Nekoliko decenija nakon što ga je šegrt izdao, nekada radosni proizvođač igračaka pronalazi novu nadu kada se njegova pametna mlada unuka pojavi na njegovom pragu.

The Christmas Chronicles: Part Two

Dve godine nakon prvog filma, The Christmas Chronicles, Kurt Russell i Goldie Hawn vraćaju se ulogama u drugum filmu. Nezadovoljna maminom novom vezom, sada tinejdžerka Kate beži i sleće na Severni pol, gde nestašni vilenjak kuje planove da otkaže Božić.  

Najnovije