Harper's Bazaar Srbija

Stiže Grease: The Rise of the Pink Ladies serija

Uskoro, premijerno na streaming kanalu Paramount rimejk Briljantina.

Ako ste fan Briljantina, onda će vas sigurno oduševiti činjenica da uskoro na Paramount + streaming platformu stiže rimejk ovog ostvarenja i to kao serija: Grease: The Rise of the Pink Ladies.

U pitanju je prednastavak (prequel) koji će se baviti događajima koji su se odigrali pre 1954. godine, kada je smeštena radnja originalnog filma Grease, u kojem glavne uloge tumače John Travollta kao Danny i Olivia Newton-John kao Sandy.  

U seriji Grease: The Rise of the Pink Ladies zatičemo junakinje Rizzo, Frenchy, Jan i Marty dok još nisu oformile svoju grupu. Biće to mjuzikl – romantična komedija sa originalnom muzikom, poput one u filmu, a u glumačkoj podeli zatičemo Cheyenne Isabel Wells, Marisu Davilu, Ari Notartomasu, Tricia Fukuharu, Shanel Bailey, Madison Thompson i druge.

Iako se oslanja na stari film, što se tiče vremenske odrednice i likova, nova serija bi trebalo da se bavi i pitanjima koja se tiču srednjoškolaca današnjice, od socijalnih preko psiholoških tema. Premijerno će biti prikazana 6. aprila. 

U nastavku pogledajte trejler: 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, YouTube 

Najnovije