Harper's Bazaar Srbija

One Day je serija koju bi trebalo da pogledate za Dan zaljubljenih

... a i nakon toga!

Posle dugog iščekivanja, milioni obožavaoca širom sveta mogu konačno da uživaju u Netflixovoj adaptaciji svetskog bestselera, romana “Jedan dan” autora Davida Nichollsa. Ovaj roman, koji je prodat u pet miliona primeraka i objavljen na preko 40 jezika, dobio je svoje mesto na malim ekranima, obećavajući da će oduševiti publiku istim sjajem koji je pružio njegov književni pandan.

Netflix je prvi put naručio ovu seriju 2021. godine, nakon što je stekao TV prava na knjigu, i nakon trogodišnjeg čekanja, ova adaptacija je konačno dostupna za strimovanje. U seriji “One Day” pratimo priču o Emmi Morley i Dexeru Mayhew, dva prijatelja koji se sreću na noći njihovog diplomiranja na univerzitetu u Edinburgu 1988. godine. Ono što sledi je ljubavna priča koja se proteže kroz decenije, otkrivajući kako život ima čudan način da pomera njihove planove.

one day

Ambika Mod, koja igra glavnu ulogu Emme, izrazila je nadu da će serija moći da pruži više vremena za razvoj priče, ističući da je scenario samog Nikolsa dodatni razlog za optimizam. Ova adaptacija, kako ističe, ima potencijal da prikaže više nijansi romana koji se proteže kroz dvadesetogodišnji period, na način koji nije bio moguć u filmu iz 2011. godine.

one day

Glumačka postava je takođe impresivna, sa Leo Woodall-om iz serije “White Lotus” u ulozi Dextera, dok Mod deli ekran sa njim kao Emma. Eleanor Tomlinson iz “Poldarka” takođe se pridružuje postavi kao Dexova supruga Sylvie, kao i Essie Davis, Tim McInnerny, Toby Stevens i Joely Richardson

one day

Ova Netflixova adaptacija obećava da će pružiti jednako emocionalno iskustvo kao i knjiga, pružajući obožavaocima širom sveta priliku da se ponovo zaljube u ovu nezaboravnu ljubavnu priču. Sa novim detaljima i nijansama koje će serija doneti, “One Day” na Netflixu obećava da će biti savršen izbor za sve ljubitelje romantičnih drama.

Najnovije