Paris Hilton i Nicole Richie udružuju se za novi TV poduhvat

Pop kulturna renesansa.

Nema sumnje – Paris Hilton i Nicole Richie bile su apsolutne ikone 2000-ih godina.

Njihova emisija “The Simple Life” bila je legendaran poduhvat, u kojem su ove dve bogate društvene dame pokušavale da vode običan život živeći sa američkom porodicom “srednje klase” i obavljajući slabo plaćene poslove. I naravno, usledila je zabava i kultne replike.

A sada, dvadeset godina kasnije, vraćaju se na male ekrane sa novom TV emisijom. Parisina najava emisije na Instagramu sadržala je sledeći opis: “Nova era. Isti najbolji prijatelji. Uskoro na Peacock-u.”

Objava prikazuje TV ekran bez programa, dok se čuju Paris i Nicole kako vrište na setu “The Simple Life” sve te godine unazad.

Šta znamo o novom projektu do sada?

Pa, detalji o tome šta će tačno Paris i Nicole raditi u svojoj novoj emisiji čuvaju se u tajnosti, pa nismo sigurni da li ćemo dobiti reboot “The Simple Life” ili potpuno novu TV emisiju. Obe su sada majke i udate, pa možda bi to moglo biti zasnovano na njihovim trenutnim životima.

Ovo dolazi nakon dve sezone Hiltonove solo serije “Paris in Love”, koja je istražila njen put dok se pripremala da se uda za Cartera Reuma i dočeka njihovo prvo dete, kao i njeno drugo dete, putem surogat majke. U međuvremenu, Nicole takođe ima dvoje dece sa svojim suprugom, muzičarem iz benda Good Charlotte, Joelom Maddenom.

Paris Hilton i Nicole Richie su dugogodišnje prijateljice, a Paris je na Instagramu objavila ozbiljno nostalgični kolaž slika iz detinjstva, tinejdžerskih godina i godina dvadesetih, pripremajući nas za ono što dolazi.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije