Harper's Bazaar Srbija

Pogledajte prvi trejler za novu filmsku poslasticu Emme Stone i Yorgosa Lanthimosa “Kinds od Kindness”

Još jedna intrigantna priča čuvenog dvojca.

Nakon velikog uspeha filma “Poor Things”, talentovani reditelj Yorgos Lanthimos i neustrašiva glumica Emma Stone udružuju snage u još jednoj intrigantnoj avanturi. Njihov novi projekat, “Kinds of Kindness”, već izaziva uzbuđenje među filmofilima širom sveta.

Film, koji će premijerno biti prikazan 21. juna, donosi nam zvezdanu postavu sa sjajnim imenima poput Viljema Dafoa i Margaret Kvoli, koji se ponovo udružuju sa Emom i Yorgosom nakon filma “Poor Things”. Tu su i Hong Čau, Džo Alvin, Mamoudou Atie i Hanter Šefer, sa Alvinom koji je već sarađivao sa ovim tandemom na filmu “The Favourite” iz 2018. godine.

“Kinds of Kindness” predstavlja “triptih bajku” sa intrigantnim pričama o: čoveku bez izbora koji pokušava da preuzme kontrolu nad sopstvenim životom; policajcu koji je uznemiren povratkom svoje supruge koja je nestala na moru, a sada se čini kao potpuno druga osoba; i ženi odlučnoj da pronađe osobu sa posebnim sposobnostima, koja je predodređena da postane izuzetni duhovni vođa.

Ova nova filmska avantura Emme i Yorgosa nastavlja uspeh koji su postigli sa filmom “Poor Things”, koji je osvojio četiri Oskara i bio nominovan za ukupno 11. Emma je oduševila publiku svojom interpretacijom lika Bele Bakster, a film je osvojio srca kritike i publike širom sveta.

Ovo nije prvi put da su glumica i reditelj udružili snage. Njihova prva saradnja, film “The Favourite”, bio je nominovan za deset Oskara i osvojio je srca gledalaca svojom intrigantnom pričom smeštenom u 18. veku u Engleskoj. Sa trejlerom koji već budi znatiželju, “Kinds of Kindness” obećava da će nas još jednom odvesti na emocionalno i intelektualno putovanje koje samo ova filmska ekipa može da stvori.

Foto: Youtube

Najnovije