Harper's Bazaar Srbija

Trejler je konačno stigao: Ovako Robert Pattinson izgleda kao Batman

A Zoë Kravitz kao Catwoman je... Ostajemo bez teksta!

Kada smo pre nekog vremena (usled globalne pandemije zbog koje je i odložena premijera, zaboravili smo i kad je to bilo) saznali da će novi Batman biti Robert Pattinson mišljenja su bila podeljena – dok je ženski deo publike bio prilično zadovoljan izborom, muški deo publike koji je odrastao uz priču o ovom superheroju nije baš bio siguran da li će mlađani glumac to uspeti da iznese. Sada kada je trejler najzad tu, nema sumnje – uspeo je. Njegov talenat, misterioznost, ali i savršeno definisana vilica u potpunosti odgovaraju čuvenom heroju.

Pored Roberta, priznaćemo da jedva čekamo da vidimo i kako se Zoë Kravitz snašla u ulozi Catwoman – ako je sudeći po tome kako fantastično izgleda u filmu, nema sumnje da će ovaj lik podići na sasvim novi nivo.

Kada je reč o ostalim važnim likovima u filmu, negativca Riddlera glumiće Paul Dano, dok će svima dragog batlera Alfreda glumiti Andy Serkis. 

Inače, nakon odlaganja premijere filma sa juna na oktobar ove godine, konačan datum kada će novi Batman ugledati svetlost bioskopskog platna je 4. mart 2022. godine, u Sjedinjenim Američkim Državama. 

A sada, da pređemo na stvar! Kako vam se dopada trejler?

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije