Harper's Bazaar Srbija

Šta ćemo gledati na Netflix-u ovog leta

Iako sada želimo da provedemo više vremena sa prijateljima, uvek ćemo pronaći nekoliko sati mira kod kuće, a gledanje dobre serije ili filma je najlakši i najprijatniji način da to postignemo.

Netflix je za to specijalizovan i već godinama uspeva da bude deo naših života, dajući nam beskrajne sate zabave ispred ekrana. Leto je stiglo i nove produkcije se pojavljuju na zabavnoj platformi i čine da, samo iz trejlera, poželimo da ih otkrijemo.

U nastavku saznajte koje su to premijere koje će nas zaokupiti u narednom periodu!

Good on Paper

To je romantična komedija, usredsređena na ženu koja je godinama stavljala karijeru ispred svog privatnog života, došavši u ćorsokak. Odjednom dolaze usponi i padovi i sve što je znala menja se kada u njen život uđe muškarac koji se čini savršenim. Pametan je, lep, uspešan i verovatno idealan za nju. Suviše dobro da bi bilo istinito. Ili možda ne?

Premijera je 23. juna.

The House of Flowers

Film će otkriti tajne kuće De La Mora. Niz događaja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koji će doneti nove misterije. Šta se tačno događa sa protagonistima i kakve ih avanture očekuju? Kako će se i u kojoj meri promeniti odnosi među njima i koje su istine godinama dobro skrivane?

Premijera je 23. juna.

The Naked Director, season 2

Sa početkom nove ere u Japanu 1989. godine, glavni junak ove serije, budući da je reditelj, smatra se liderom na polju senzualnih filmova, objavljujući mnoge video zapise u kontekstu svoje tematske serije. Međutim, sve je prevrnuto i granice njegovog života se neprestano menjaju …

Premijera je 24. juna.

Sex/Life

Majka dvoje dece, pravi ogroman fantazijski povratak u prošlost. Sve ovo je u suprotnosti sa sadašnjošću, u kojoj je ona žena i majka. Iskušenja je mnogo, a uspomene na devojački život bole …

Premijera je 25. juna.

The A List, season 2

Prijateljstvo i hrabrost grupe tinejdžera testiraju se na misterioznom ostrvu na kojem mrtvi nikada ne umiru … Avantura im je u krvi i ovo doba je najbolje vreme za testiranje njihove izdržljivosti, kultivacije uma i otkrivanja sopstvenog – fantastičnog i nemaginarnog sveta.

Premijera je 25. juna.

Black Lightning, season 4

Sa grižom savesti, mladić se zarekao da će iza sebe ostaviti herojske trenutke. Ali nove pretnje i metafizika guraju ga nazad u bitku, ne dozvolivši mu ni na trenutak da pobegne. Četvrta sezona ove naučnofantastične serije biće zanimljivija nego ikad.

Najnovije