Harper's Bazaar Srbija

Stigao je novi trejler za film Barbie i otkriva nam sitne detalje o priči!

Come on barbie let's go... to the real world?

Stigao je (malo duži) trejler za Barbie, i otkriva nam sitne detalje u vezi sa pričom koja bi mogla da prati ovaj film. Ali, krenimo iz početka.

Ko je sve u glumačkoj ekipi?

Za slučaj da neko još uvek ne zna – Margot Robbie igrće glavnu ulogu, dok će Ryan Gosling igrati Barbinog dečka, Kena. Ostali značajni glumci koji se pridružuju produkciji su Kate McKinnon, America Ferrera, I dobitnica oskara Emerald Fennell. 

Koja je radnja filma?

Film će se usredsrediti na lutku koja živi u Barbilendu, a koja je primorana da ode u egzil zbog svojih takozvanih nesavršenosti – kreće u avanturu u stvarnom svetu i usput otkriva da se savršenstvo zaista može pronaći samo u nama samima. Ako to zvuči kao bolan kliše, vredi napomenuti da feministička autorka Greta Gerwig piše i režira film, uz doprinos svog partnera Noaha Baumbacha.

Kada ga gledamo?

Warner Bros Pictures je na CinemaCon 2022 u Las Vegasu potvrdio da će film biti u bioskopu 21. jula 2023.

Trejleri!

Oh da, ima ih tri. Uvodni trejler prikazuje Margo Robi u liku Barbike, obučene u prugasti, jednodelni kostim retro nijanse.

Drugi trejler sadrži pogled iz vazduha na Barbiland, plažu boje bombona, sitne razmirice među lutkama i scenu između Barbi i Kena koja zaustavlja dah.

Sada, konačno, objavljen je i treći, duži trejler sa pričom koja dobija svoj oblik. Čini se da Barbi i Ken odlaze u „stvarni svet“, gde ubrzo otkrivaju kako rodni i patrijarhalni arhetipovi vladaju društvom. Novi trejler takođe nudi bliži pogled na zvučni zapis filma, koji sadrži novu muziku Dua Lipe i Nicki Minaj.

 

Foto: Profimedia, Youtube

Priredila: T.M.

Najnovije