Harper's Bazaar Srbija

Sve što znamo o trećoj sezoni Euphorie

Mali hint: Zendaya želi da Rue bude malo srećnija u novim epizodama

Uobičajeno je da finale sezone ostavi fanove u iščekivanju, ali kada se druga sezona završila ranije ove godine, preovlađujuće pitanje bilo je “šta će se dalje desiti?”.

Osim blupera iz prethodne sezone, koji je objavio Euphoria Twitter nalog da nas zadrži do novih epizoda, nismo čuli mnogo zvaničnih informacija o trećoj sezoni osim nekoliko nagoveštaja od zvezde serije i izvršnog producenta Zendaye.

U Los Anđelesu, na projekciji pete epizode ​​serije „Stand Still Like the Hummingbird” za žiri za sezonu nagrada, Zendaya je – zajedno sa svojim kolegama Sydney Sweeney, Hunter Schafer i Maude Apatow, otkrila kako se nadaju da izgleda nova sezona Euphorie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

„Samo se nadam da će Rue imati malo radosti i da će moći da diše i voli bez straha od gubitka. Mislim da će morati da prođe kroz neke stvari, da, ali biće srećna”, rekla je Zendaya.

Za Cassie koju tumači Sydney je rekla sledeće: „Ona traži porodicu u svima ostalima. Ona to traži i prijatelje, traži to i u momcima“, poput Nejta, sa kojim će se njena složena ljubavna veza nastaviti u sledećoj sezoni. U međuvremenu, Maude je rekla da samo želi da Lexie „prestane da napada samu sebe“.

Jules bi i dalje žudela za bliskošću, rekla je Hanter: „Mislim da ona to često ne nalazi na najbolji način, ali mislim da je na kraju dana to ono što ona traži”, rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

Vredi napomenuti da su ovo uglavnom želje glumaca za njihove likove, a ne zvanična radnja, a evo šta zapravo do sada znamo o budućnosti Euphorie.

Govoreći u intervjuu za jedan portal koji je usko specijalizovan za industriju zabave, uoči očekivane nominacije za Emmy, Zendaya je otkrila neke detalje o tome šta bi želela od likova serije za treću sezonu. „Mislim da će biti uzbudljivo istraživati likove van srednje škole“, rekla je ona. „Želim da vidim kako Rue izgleda na svom putu otrežnjenja, i koliko bi to moglo izgledati haotično. Ali i sa svim likovima, u smislu da pokušavaju da shvate šta da rade sa svojim životima kada se završi srednja škola i kakvi ljudi žele da budu.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by euphoria (@euphoria)

Format ansambla, u kojem provodimo vreme sa svakim likom ali i sa Rue kao de-fakto glavnom, takođe će se nastaviti: „Ono što je bilo posebno u ovoj sezoni je to što smo morali da zaronimo u druge likove u mnogo dubljem smislu. Mislim da to možemo ponovo da uradimo sa trećom sezonom. Ima toliko materijala da želite da budete sigurni da svi imaju priliku da to pokažu”, istakla je ona.

Sa svim ovim informacijama, ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo 2024. ili bar kraj 2023. kada će nas HBO obradovati sa novim trejlerom iz kog se nadamo da ćemo uspeti da izvučemo neke dodatne informacije, a do tada ostaje nam samo da se nadamo da će Zendaya imati dovoljno uticaja na radnju serije i da će uspeti da implementira neku od svojih želja.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije