Harper's Bazaar Srbija

Treća sezona serije “Euphoria” ponovo odložena

Hoće li je uopšte i biti?

Snimanje dugo očekivane treće sezone “Euphorije” odloženo je, dok kreator serije Sam Levinson nastavlja da piše scenario za predstojeću sezonu. S obzirom na pauzu u snimanju, glumačkoj ekipi je dato zeleno svetlo da u međuvremenu preuzmu druge uloge.

“HBO i Sam Levinson ostaju posvećeni pravljenju izuzetne treće sezone,” izjavio je HBO u saopštenju za Deadline. “U međuvremenu, dozvoljavamo našoj traženoj glumačkoj ekipi da istraži druge prilike.”

Prema izvorima, nije postojao čvrst vremenski okvir za produkciju, iako se očekivalo da snimanje počne u narednih nekoliko meseci. U novembru su HBO i izvršni direktor Max Content-a, Casey Bloys, izjavili da će treća sezona serije “Euphoria” biti prikazana 2025. godine. Bez obzira na odlaganje, mreža i dalje planira da sledeće godine objavi nadolazeću sezonu.

Druga sezona “Euforije” premijerno je prikazana u januaru 2022. godine, što znači da će proći barem tri godine između kraja te sezone i onoga što sledi.

Kolman Domingo, koji igra Alija Muhammeda u “Euphoriji”, nedavno je proširio Levinsonov proces pisanja u intervjuu za GQ. “[Sam je] osoba koja piše i prepravlja i piše i prepravlja iznova, jer mislim da se bori sa onim što je važno,” rekao je. “On odmah reaguje na probleme sveta. Znam samo da vam mogu reći da ga veoma zanima egzistencijalno pitanje ko smo mi sada. Naše duše. To želi da shvati sa trećom sezonom.”

Levinson je otkrio da će treća sezona serije biti “film noir” koja prati njen lik Rue “u istraživanju šta znači biti pojedinac sa principima u korumpiranom svetu.”

Foto: Profimedia

Najnovije