Harper's Bazaar Srbija

Upoznajte novu glumačku ekipu serije Gossip Girl

Da li prepoznajete to mesto?

Pozdravite novi sastav Gossip Girl.

Na novim fotografijama sa seta u Njujorku, zvezde HBO Max-a prvi put se okupljaju na stepenicama Muzeja umetnosti Metropolitan, ponovo posećujući legendarno mesto iz originalne tinejdžerske serije.

Ljubitelji serije prepoznaće orijentir kao zajedničko mesto sastajanja Serene van der Woodsen (Blake Lively) i Blair Waldorf (Leighton Meester) tokom njihovih dana u Constance Billard.

HBO-ova serija uvodi novu generaciju mladih talenata koji će glumiti kul tinejdžere iz Njujorka. U seriji glume Evan Mock, Eli Brown, Zión Moreno, Jordan Alexander, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Savannah Smith, Thomas Doherty i Whitney Pea.

Ostale fotografije sa snimanja prikazuju zvezde obučene u večernju odeću, nudeći nagoveštaj šta bismo mogli očekivati od garderobe.

Nova serija Gossip Girl neće uključiti originalne zvezde poput Lively i Meester, ali će se ipak na neki način povezati sa pričom. Serijal imati deset epizoda i pratiće novu grupu bogatih tinejdžera iz elitnih krugova na Manhattanu, a radnja se nastavlja osam godina nakon što se završio originalan Gossip Girl serijal. 

Reboot će se baviti i društvenim mrežama i koliko se pejzaž Njujorka promenio u poslednjih nekoliko godina. Izvršni producenti su Josh Schwartz i Stephanie Savage koji potpisuju i originalni serijal Gossip Girl. Još nema detalja o tome kada će tačno 2021. godine biti predstavljene nove epizode.

harpersbazaar.com

Najnovije