10 vanvremenskih nijansi crvenog karmina

"Ako želite da vas muškarac primeti, samo nosite crveni ruž", Monica Bellucci

U redu, pažnja muškarca može da vam bude poslednja na listi razloga zbog kojih želite da nosite crveni ruž – mnogo važniji jeste onaj što nam upravo ova nijansa karmina daje osećaj snage, moći, ženstvenosti i samopouzdanja. I pre nego što kažete da vama “crveni karmin ne stoji”, reći ćemo vam da prava nijansa postoji za apsolutno svakog od nas, a sve u skladu sa bojom kose, tenom i podtonom kože. Ukoliko je još uvek niste pronašli – nastavite da tražite!

Pored dobrog osećaja koji u nama budi nošećnje crvenog ruža, ovaj makeup proizvod obožavamo i zbog brzine i lakoće kojom može da unapredi svaki look – kako dnevni, tako i večernji. Sa pravom nijansom na usnama, po potrebi malo korektora i maskare, spremni ste za gotovo svaku priliku i to je jedna od njegovih supermoći.

Inspirisani predstojećom prazničnom sezonom i potpuno svesni da ćemo možda zvučati kliše kada kažemo da nas crvena boja asocira na ovo doba godine, izdvojili smo 10 vanvremenskih nijansi crvenih karmina koje će vam možda olakšati potragu za onom kao stvorenom za vas!

Foto: Profimedia, Promo

Harper’s BAZAAR Srbija

Najnovije