Harper's Bazaar Srbija

Dior Beauty apartman u Kanu

Sinonim za epicentar glamura

Dior

Apartman Dior, smešten u hotelu Majestic nasuprot Palais du Festival, godinama je sinonim za epicentar glamura. U ovom luksuznom prostoru, zvezde i poznate ličnosti mogu se prepustiti iskusnim rukama vrhunskih stručnjaka za lepotu. Zahvaljujući saradnji sa timom Pro Make-Up Team Dior i priznatim stručnjacima poput Catherine Bourgeois i Delphine Langlois, Dior Suite pruža personalizovane tretmane, od ekskluzivnih faciala do manikira, koji su dizajnirani da opuste, osvetle i podignu duh svakog posetioca. Dodatni tretmani kao što su Lucibel maska za osvetljavanje kože i prirodni tretmani za kosu od Leonor Greyl čine Dior Suite neizbežnom destinacijom za sve one koji traže vrhunsko iskustvo lepote na samom srcu Filmskog festivala u Kanu.

Mnoge zvezde su imale priliku da se našminkaju u apartmanu Dior Beauty tokom Filmskog festivala u Kanu. Ovo mesto je favorit Charlize Theron, Natalie Portman, Emme Stone, Kristen Dunst, Jennifer Lawrence i Monice Bellucci.

Dior

Ove godine, francuska glumica Anaïs Demousteir takođe se pripremala u Dior Beauty apartmanu. Demousteir je potom zablistala na crvenom tepihu filma “Jeanne du Barry”, u kome igra Johny Depp. Apartman je centralno mesto za sve što se tiče lepote tokom ovog najvažnijeg filmskog festivala na svetu. I ove godine, poznati francuski brend lepote otvorio je svoja vrata poznatim ličnostima za ono što nazivaju jedinstvenim susretom sa lepotom.

Apartman Dior u hotelu Majestic je već godinama nezaobilazna destinacija. Čim kročite unutra, osećate da ste na posebnom mestu. Svake godine ulaz odiše izazovom i željom za istraživanjem, kao iz snova. Ovogodišnji ulaz je prava egzotična oaza u taupe paleti, sa živopisnim vibracijama drveća na zidovima i elegantnom figurom žirafe koja dominira prostorom. Bez sumnje, ovo je jedan od najupečatljivijih ulaza u apartman za lepotu do sada, čineći ga jednim od najunikatnijih mesta u Kanu.

Bar za manikir, koji redovno radi, omogućava gostima da uživaju u personalizovanom tretmanu sa linijom Dior Vernis. Takođe su dostupni tretmani lica koje pružaju stručni timovi Catherine Bourgeois i Delphine Langlois. Gosti mogu birati između dva tretmana od po 15 minuta, osmišljena za opuštanje, osvetljavanje i podizanje lica. Ovi tretmani kombinuju stručne masažne tehnike facialista sa proizvodima Dior Prestige Skincare. Glavni cilj ovih tretmana je da gostima omoguće trenutak da se odvoje od gužve festivala i posvete sebi.

Foto: Parfums Christian Dior, Instagram

Najnovije