Harper's Bazaar Srbija

27 najlepših frizura sa crvenog tepiha Filmskog festivala u Kanu

Iako je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu glumica Anne Hathaway privukla verovatno najviše pažnje svojom frizurom u duhu 60-ih (da, ne možemo poreći da je prosto fenomenalna!) nismo mogli, a da se ne osvrnemo i na beauty izdanja drugih zvanica koje su prošetale crvenim tepihom. 

Listajući galeriju primetićete da se jedan trend u stilizovanju kose naročito izdvojio – njeno veličanstvo punđa  a zahvaljujući poznatim lepoticama, dobili smo pregršt inspiracije kako da nosimo najpoželjniju frizuru sezone. Totalno neobavezna i “neuredna” ili pak sasvim zaglađena i “pod konac”, sa pletenicama ili pramenovima koji slobodno padaju, čini se da nikada nismo imali više opcija.

Izuzev punđe, rep je takođe bio popularan izbor poznatih dama, ali ovoga puta strog i elegantan. Onim odvažnijim među vama svideće se nekoliko varijanti kratke, pixie frizure koje smo takođe mogli da uočimo na crvenom tepihu.

Sve u svemu, jedan ovakav događaj još jedanput je zadao domaći zadatak svim narednim, prikazavši bespogovorni glamur, ali donet na sasvim ličan i autentičan način. 

Foto: Profimedia

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije