Ponovo crnka: Charlize Theron više ne izgleda isto

Lepotica je tik pred leto promenila imidž po kojem je prepozatljiva.

Charlize Theron je decenijama poznata kao jedna od najseksepilnijih plavuša u Holivudu. Iako je svima plava kosa prva asocijacija kad je ona u pitanju, glumica često menja boje i frizure, a čak je bila i crna nekoliko puta, mada uvek na kratko i uglavnom za potrebe neke uloge.

A sada je oduševila obožavatelje kada se, ničim izazvano, pojavila na događaju koji je organizovao Universal Studios i pokazala da njena lepota uopšte ne zavisi od frizure i boje kose – šta god da “ima na glavi” njoj savršeno pristaje.

Obučena u belu košulju dugih rukava, na kopčanje, i farmerke, ceo autfit je “začinila” visokim potpeticama. Naizgled kežual izgled upotpunila je visećim minđušama i upečatljivom narukvicom. Imala je crnu clutch torbicu i gotovo da je bila bez šminke, ali je uprkos tome sijala.

Iako se žene najčešće odlučuju na drugačiju frizuru kad požele da promene nešto u svom životu, najčešće ljubavnom, to kod Charlize nije slučaj.

Naime, glumica je već neko vreme u srećnoj vezi sa Gabrielom Aubryjem, bivšim dečkom Halle Berry, sa kojim se već jednom zabavljala – pre pet godina (tada je demantovala njihovu vezu).

Ni ovog puta nije potvrdila da su zajedno, ali to verovatno neće ni uraditi. Dok se kao mlađa rado pojavljivala sa svojim momcima na crvenom tepihu, poslednjih godina to retko čini (uz nekoliko izuzetaka među kojima je i kolega Sean Penn), a lista njenih frajera, baš kakva je i ona sama – impresivna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Na njoj se pored pomenutog Seana nalaze i kolege Alexander Skarsgård, Ryan Reynolds, Stuart Townsend, pa čak i Keanu Reeves.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije