Chocolate Cake – omiljena boja kose za brinete ovog proleća

Sada tačno znate koju boju kose ćete tražiti u salonu!

Da li ste ikada pomislili da će vaš omiljeni čokoladni desert biti inspiracija za ime jedne od najtraženijih boja za kosu ovog proleća?

Ukoliko ste brineta i potrebna vam je inspiracija da osvežite svoju kosu, za vas imamo rešenje: chocolate cake hair!

O kojoj boji pričamo?

Tamno smeđa je ukrašena balajažnim naglascima toplijih tonova, dajući tamnoj kosi živahnu i jarku boju. Kao što možete da pretpostavite, ime potiče iz tonova koji mogu da variraju od cimeta i lagane čokolade do tamnocrvene i pomalo asociraju na slojeve u čokoladnoj torti.

Zašto odabrati ovu nijansu kose?

Ova boja je najprikladnija nijansa koju možete da odaberete ukoliko želite da osvežite svoju kosu, bez velike promene. Takođe, ako pripadate grupi devojaka koje ne vole da često posećuju frizerske salone, ovo je najbolje rešenje, jer ova posebna nijansa neće zahtevati redovno održavanje na svakih 20 do 30 dana. Upravo je to njena prednost i zato se tokom karantina vratila u prvi plan.

Bonus je što možete odabrati nijanse u zavisnosti od prirodnog tona vaše kose, tako da rezultat izgleda još prirodnije. Takođe, kako kosa postaje duža, izgledaće još lepše, dok će vam na najbolji način osvetliti lice. I sve to bez odlaska kod frizera – šta je bolje tokom sezone karantina?

A ako još uvek niste uvereni, pogledajte fotografije koje će vas inspirisati:

foto:mindfood.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chez vous (@chezvoushair)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adria Arjona (@adriaarjona)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAZZO (@razzohaircare)

Najnovije