Harper's Bazaar Srbija

DIY šišanje – kompletni vodič

Da li ste u dokolici dana koje provodimo u svojim domovima zbog pandemije korona virusa zalutali u deo YouTube-a koji je posvećen karantinskim frizurama? Ukoliko niste, toplo vam preporučujemo da to učinite.

Neverovatno veliki broj ljudi uzeo je “stvari u svoje ruke”, želeći da imitira poteze svog frizera, kog verno posećuje godinama unazad. Naravno, moramo naglasiti da vam nikako ne preporučujemo da se bavite ovakvim radnjama – nemojte pokušavati da sami skratite šiške ili krajeve, iako se radi o samo nekoliko milimetara – svhatićete koliko su oni bitni dok budete čekali da porastu. 

Ipak, ako vas situacija u kojoj se trenutno nalazimo navodi da se otisnete u avanturu eksperimentalnog uradi sam frizerskog salona, otkrićemo vam kako to možete učiniti – veoma pažljivo! Morate imati prave makaze – one za sečenje papira će vas izdati i zadati vam daleko više muka nego što vam je potrebno!

U našoj galeriji možete otkriti DIY vodič za skraćivanje kose – ali naglašavamo – bolje je da ne pokušavate ovo kod kuće!  

foto:pinterest

Najnovije