Harper's Bazaar Srbija

Dyson potpisuje glamurozne frizure na Stella McCartney reviji FW24

Dyson x Eugene Souleiman: Zvezde iza kulisa na Stella McCartney reviji AW24

Ove sezone, Dyson Hair Professional sa ponosom je sarađivao sa poznatim frizerom Eugenom Souleimanom za Stella McCartney reviju FW24.

U srcu parka André Citroën, Stella McCartney predstavila je svoju kolekciju za jesen/zimu 2024. koja odaje počast majci prirodi i poziva nas da se vratimo suštini Stella žene: one koja se zalaže i radi za planetu. Kolekcija se sastoji od 57 odevnih kombinacija napravljenih od 90% novih eko-odgovornih materijala koji se poigravaju s proporcijama, teksturama i neutralnim tonovima za siluete koje su jednako skulpturalne koliko su senzualne.

U skladu sa sofisticiranim duhom kolekcije, frizer Eugene Souleiman se odlučio za šik, elegantan i nenametljiv izgled frizura. Takvim stilom odao je počast Stella ženi, koju on opisuje kao “pravu devojku”, koja je “profesionalna, zabavna, ima svoje mišljenje”.

Eugene Souleiman kaže: “Za ovu sezonu, bilo je reči o stvaranju realističnih frizura s kojima možemo da se poistovetimo. Želeo sam da podignem i doteram prirodnu kosu modela. Uvek određujem izglede na osnovu kastinga jer je svaki model potpuno individualan. Danas smo kreirali niske, glatke repove i opuštenu kosu sa blagim talasima ili, naprotiv, veoma ravnu kosu u zavisnosti od teksture manekenkine kose. Ideja je bila da se stvori oštra, sofisticirana, prirodno glamurozna frizura koja ima grafički kvalitet, ali ne deluje previše “spremljeno”.

James Dyson

Za reviju, Eugene Souleiman i njegov tim frizera koristili su Dyson alate, posebno novi Dyson Supersonic r™ Professional fen za kosu, najnoviju inovaciju brenda dizajniranu od strane inženjera za profesionalce.

James Dyson, prisustvujući reviji, rekao je o Dyson Supersonic r™ Professional fenu za kosu: “Želeli smo da iskoristimo tehnologiju do njenog maksimuma. Kreirali smo novi oblik fena za kosu i novi, efikasniji sistem grejanja. Pametni dodaci, koji pamte poslednje korišćene postavke, štede dragoceno vreme profesionalcima. Sve što treba da uradite je da prikačite željeni dodatak i sve se automatski podešava zahvaljujući RFID senzorima. Fen za kosu je veoma tih i veoma lak, veoma je precizan takođe – ne gori kosu dok je sušite, pa dobijate lep svilenkast, zdrav izgled.”

S druge strane, Eugene Souleiman oduševljen je efikasnošću fena za kosu sa kojim je napravio sjajne, prirodne i sofisticirane frizure, bez upotrebe drugih proizvoda za stilizovanje. Tvrdi da je za postizanje svih izgleda na reviji koristio samo vodu i malo laka za kosu: “Nisam koristio nikakve proizvode za pravljenje frizura na reviji, koristio sam samo vodu za stilizovanje. Potpuno sam iznenađen ovim fenom – neverovatan je.”

Eugene Souleiman

Dyson Supersonic r™ Professional fen za kosu

Dyson Supersonic r™ Professional fen za kosu je najlakši, najmanji i najprecizniji alat za stilizovanje kose, opremljen moćnim tehnologijama – novim sistemom grejača, Dyson Hyperdymium™ motorom i inteligentnim Radio Frequency Identification (RFID) senzorima u svakom dodatku koji komuniciraju sa fenom za kosu, automatski podešavajući motor i grejač kako bi pružili optimalan protok vazduha i temperaturu.

Najnovije