Harper's Bazaar Srbija

Spremni za posetu frizeru: Ovo su frizure koje će obeležiti 2022. godinu

“Nova godina – nova ja” je verovatno jedna od najvećih gluposti koje sam ikada izjavila, ali verujem da svi razumemo poentu – nije da želimo da počnemo od nule i zaista se promenimo, samo želimo da uradimo nešto novo i drugačije sa svojim životom. 

Entuzijazam u vezi sa promenom nas drži maksimalno do prve nedelje februara, kada sasvim spontano počnemo da se vraćamo starim navikama, odnosno, onoj verziji sebe koja smo zapravo i koja se najteže menja. I baš zato, kako bismo imali utisak da smo ipak nešto uradili i precrtali sa spiska novogodišnjih odluka, mi se najradije i najlakše opredeljujemo za – promenu frizure!

Šiške kao vodeći beauty trend u 2022: Donosimo vam 12 ideja za svaki tip frizure

Realno, poseta frizeru instant donosi rezultat za razliku od dijeta, treninga, učenja i usavršavanja. A, svako ko kaže da mu brzina realizacije odluke nije važna – slagao bi! 

Apsolutno vas razumemo i verovatno i sami znate da niste jedini. Ali, sve ovo je tako bezazleno, da zaista nikoga ne treba da se tiče da li ste i šta vi uradili sa svojim životom ove i svake naredne godine. Uostalom, možda vi novi životni ciklus pokrećete nakon svog rođendana ili pak sa prvim danom leta! 

Uglavnom, ako svakako razmišljate o tome da promenite frizuru, jer se od nečega mora početi, u nastavku vam otkrivamo trendove koji će biti vodeći u toku 2022.

Bob

“The Rachel” 2.0

Lokne

Stepenasto šišana kosa u duhu 70-ih

“Francuski” bob

Pixie

Upadljiva boja kose

Polupodignuta kosa

Sede

Shag

Volumen

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije