Najlepše frizure za žene preko 40 po preporuci poznatih zvezda

Nažalost, na starenje se još uvek gleda kao na nešto negativno, koliko god ono zapravo bilo – neminovno. Starenje predstavlja ograničenje – za izgled, za aktivnosti, za sreću! Sa takvim stavom okoline, gotovo da nam bude neprijatno svaki put kada dodamo još jednu svećicu na rođendansku tortu, kada uočimo još jednu boru ili sedu. Sa takvim stavom okoline, izuzetno je teško ostati samouveren i istinski zadovoljan sobom.

Koliko god delovalo kao da su sa druge planete, poznate dame nam zapravo mogu pomoći da (ponovo) zavolimo svoje godine – mogu nam poslužiti kao inspiracija da izgledamo i osećamo se najbolje što možemo. 

Kako izgleda dostojanstveno starenje demonstriraju nam Cameron Diaz i Drew Barrymore

S obzirom na to da se danas bavimo kosom, izdvojili smo nekoliko odličnih frizura koje poznate zvezde obožavaju, a koje i vama mogu poslužiti kao primer koji ćete pokazati svom frizeru. Od slatke pixie frizure, preko modernog boba i elegantne kose srednje dužine, pa sve do duge, raskošne, u našoj galeriji ćete sigurno pronaći potrebnu inspiraciju. 

I zapamtite, godine nikako ne mogu da utiču na to kakvu ćete frizuru nositi, ali ono što treba da uzmete u obzir jesu tip i stanje vaše kose, budući da znamo da se sa godinama kvalitet kose menja, a samim tim i njen izgled. U tom slučaju, pre bilo kakve promene, pre šišanja ili farbanja, razgovarajte sa svojim frizerom od poverenja kako biste zajedno pronašli najbolje rešenje za vas. 

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Najnovije