Konačno nešto drugačije: 12 neočekivanih frizura za kraj leta koje ćete obožavati

Ako ni za šta drugo, ova 2021. godina je makar bila odlična kada su u pitanju frizure i trendi načini stilizovanja kose. Kao najpopularnije izdvojile su se frizure kao što su wolf cut, shag i mullet (zapravo, međusobno vrlo slične), kao i takozvane zavesa šiške kojima su se pretežno okrenule devojke duge kose koje su želele neko "osveženje".

Sada, kada se leto privodi kraju i kada se polako pripremamo za jesen (da, već!) vreme je za mali twist - frizure koje se nose sad i koje će se nositi u narednom periodu jesu inspirisane do sada viđenim frizurama, ali ipak nude malo drugačija rešenja. Zato, vreme je ili da pustite svoje šiške i stepenasto šišane pramenove ili da pak donesete radikalnu odluku i odsečete sve! 

Da, ovo znači da ćemo u narednom periodu takođe imati priliku da pratimo sebe, svoj osećaj i ukus i odaberemo one frizure koje se najviše uklapaju u našu sliku koju imamo o sebi. U modi su razni oblici i razne forme, ali iznad svega, u modi je biti autentičan i veran sebi.

Pogledajte našu galeriju i pronađite frizuru koja će na najbolji način predstaviti ono što vi jeste i koju ćete sa ponosom nositi na prelazu iz leta u jesen. 

Priredila: Ivana Tomić

Fotografije: Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još