Sve frizure Monice Bellucci

Od boba do strastvenih kovrdža

Glumica se ne boji promena.

Monica Bellucci je mnogo godina bila verna jednoj frizuri. Samo je dužina malo varirala,  ali ravna sjajna crna kosa gotovo je postala njen zaštitni znak.

Glumica je ponekad tamnu crnu kosu bojila nijansama plemenite čokolade, a na crvenom tepihu nije joj se svideo složeni stil. Pozirala je za fotografe sa prirodnom kosom, nežnim kovrdžama i nimalo savršeno glatkom kosom (u pravom smislu te reči). Povremeno bi sakupila kosu u visoki rep, klasičnu punđu ili birala ženstvene lokne.

Ali nakon 50 godina, Monica je odlučila da je vreme za eksperimente – kada, ako ne sada. Pre par godina, na pariskoj zabavi u čast Cezaru, francuskom ekvivalentu Oscara, debitovala je sa dužim bobom. I prošle godine je šokirala sve. Na reviji svojih bliskih prijatelja, Domenica Dolce i Stefano Gabbane, Monica se pred publikom pojavila sa vrlo kratkom frizurom – gotovo je nemoguće bilo prepoznati glumicu. Sledećeg meseca, dodala je šiške. Ovakav stajling je sačuvala do svog poslednjeg pojavljivanja u javnosti – na zabavi Christiana Louboutina.

Ali čak i za vreme karantina, glumica se nije zaustavila i ponovo je promenila frizuru. Ošišala je kosu i odabrala skoro „dečačku“ frizuru sa šiškama. Moramo priznati da joj nova frizura (kao i svaka druga) veoma dobro pristaje.

Najnovije