Pronašli smo frizure zbog kojih ćete odmah poželeti da se ošišate!

Bob u centru pažnje!

instagram.com/rianne.meijer

Ukoliko i sami provodite previše slobodnog vremena na TikToku kao i mi (ups!) sigurno ste primetili da je ove jeseni jedan tip frizure naročito u centru pažnje. Pogledajte video i čik nam recite da niste instant poželeli da se latite makaza (ili telefona da pozovete svog frizera – što je daleko pametnija opcija):

Dakle, da. Ove jeseni devojke se odlučuju na osvežavajuću, smelu promenu i rado se odriču duge kose zarad modernog, ženstvenog boba. Realno, svima nam je potrebno ‘ono nešto’ što će nam ulepšati predstojeće tmurne dane, a nema razloga da to ne bude nova frizura. Obožavamo osećaj samopouzdanja koji nam ona donosi!

Opsesija ovom frizurom počela je otprilike u onom periodu kada se i Hailey Bieber ošišala, a na internetu se pojavila gomila mimova o tome kako ne, ne smemo da padnemo pod njen uticaj – ako njoj pristaje kosa tik do brade, to ne znači da će i nama.

Fast-forward, odlučili smo da rizikujemo i počeli da tragamo za frizurom koja će savršeno odgovarati našem tipu kose. Duži ili kraći, klasičan ravan ili stepenasto oblikovan, sa šiškama ili ne, bob nudi toliko izbora!

U nastavku vam donosimo naše favorite, a na vama je samo da sačuvate svoje, skupite hrabrost i uputite se kod svog proverenog frizera.

Italijanski bob

Kratki bob

Butterfly bob

Sa šiškama

Pixie bob

Wolf-Cut bob

Shaggy bob

Emo bob

Foto: Instagram, Profimedia

Tekst: Harper's Bazaar Srbija

Najnovije