Spremni za promene i nove frizure

Proleće je pred nama, vreme je za promene koje počinju novom frizurom!

Bob

Bob se već nekoliko godina nalazi na listi glavnih trendova i, čini se, neće odustati od položaja. Sve više poznatih lepotica odlučuje da se rastane sa dugim uvojcima kako bi se ošišala najmodernije. Bob je odličan za bilo koju vrstu kose: i talasastu i ravnu. Ispravlja oblik lica i čini da izgleda ovalno. Takva frizura je beskrajno polje za eksperimentisanje, jer je možete stilizovati na različite načine - pokušajte da napravite lagane talase, „mokre“ kovrdže ili skratite šiške.

Duga kosa

Duga kosa nikada nije izašla iz mode, ali u poslednjoj deceniji je zamenjena kreativnijim varijacijama šišanja. Međutim, prolećni karantin je učinilo svoj posao: zbog zatvorenih salona, mnoge devojke su odlučile da puste  duge uvojke. Kao rezultat toga, 2021. godine će sjajna i gusta duga kosa postati jedan od glavnih trendova. Međutim, takva kosa zahteva pažljivo održavanje - ne zaboravite na maske, hranljiva ulja i, naravno, uravnoteženu ishranu.

Garcon

Posle teške 2020. godine, želimo da verujemo da će se u novoj godini sve dramatično promeniti (nabolje). A sve promene u životu, kao što znate, počinju sa frizurom. Kratka kosa je pogodna za one koji se ne plaše promena i spremni su za smele eksperimente. Garcon frizura će biti najmodernija – karakterišu je super kratka dužina na zadnjem delu glave, volumen na vrhu i dugačke šiške. Ova vrsta je idealna za vlasnike ravne kose. Garcon naglašava crte lica i ističe tanak vrat, dodaje volumen kosi i čini da izgledate krhko i ženstveno. Kao bonus, oblikovanje takve kose ne zahteva puno vremena i truda.

Stepenasto šišanje

Stepenasto šišanje je najlakši način da osvežite svoj izgled bez velikih promena, jer stvara efekat slojevitosti. Ova frizura se može nositi sa šiškama ili bez njih. Plus je da je takva frizura univerzalna i naglašava bilo koju vrstu izgleda, ali postoje i nedostaci – stepenasto šišanje zahteva stalnu korekciju i svakodnevno stilizovanje. Pored toga, stepenasta frizura će vam pomoći da „sakrijete“ godine. Ne verujete? Pogledajte Jennifer Aniston koja se godinama ne odriče stepenaste frizure.

foto:harpersbazaar.ru 

Pročitajte još

Pročitaj još