Lepota / Kosa

Ultimativna destinacija za savršenu kosu: Posetite novootvoreni hair studio Marije Prijović

U srcu Vračara, u Požarevačkoj 5, otvoren je ekskluzivni frizerski studio u kojem ćete se osećati kao kod kuće.

U prisustvu odabranih zvanica, sinoć je otvoren Studio White Belgrade by Marija Prijović, smešten u srcu Beograda, na adresi Požarevačka 5, Vračar. Ovaj studio je brzo postao epicentar lepote i stilizovanja, a očaravajuća atmosfera je učinila da svaki posetilac doživi trenutak apsolutnog luksuza.

Marija Prijović, koja je stekla svoju reputaciju kao ekspertkinja za negu kose, okupila je tim renomiranih stručnjaka kako bi stvorila studio koji će promeniti vašu percepciju posete frizeru. Sa decenijama iskustva, mnoštvom zadovoljnih klijenata i  strašću prema savršenom izgledu kose, Marija i njen tim obećavaju da će svaka poseta Studio White Belgrade biti nezaboravna.

Jedan od ključnih razloga zbog kojih je Studio White Belgrade poseban je Marijina posvećenost kvalitetu. Ona koristi Redken preparate, koji su poznati po svojoj efikasnosti i koji su sinonim za zdravu i lepu kosu. Marija Prijović brine o kosi svojih klijenata na najbolji mogući način, a pored toga, poznata je kao istaknuta ekspertkinja za plavu kosu.

– Otvorili smo Studio White Belgrade sa namerom da stvorimo mesto gde se kvalitet i luksuz susreću sa strašću i ekspertizom. Želimo da svaki naš klijent ode odavde osećajući se posebno i zadovoljno, izjavila je Marija Prijović na otvaranju.

U ovom salonu, gosti se osećaju kao deo ekskluzivne zajednice. Atmosfera i pažnja prema svakom klijentu čine ovu oazu neprocenjivom.

Fotografije: Marko Petrović

Pročitajte još