7 letnjih makeup trendova koje možete primeniti odmah

Vreme je da očistite svoje četkice za šminkanje.

Temperatura raste, a to znači da će ruževi postati svetliji, senke intenzivnije, a koža svežija.

Sa dolaskom tople sezone, top makeup trendovi za sezonu proleće/leto 2021 ponovo dolaze do izražaja, „zahtevajući“ vašu pažnju. Dakle, vreme je da očistite četkice i isprobate jedan od makeup look-ova.

Klasični crveni karmin

U nadi da upotreba zaštitne maske ovog leta neće biti obavezna na svim javnim otvorenim prostorima, glavne revije prošlog septembra predviđaju povratak klasičnog crvenog karmina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Mara (@maxmara)

Pretty in Pink

Ružičaste nijanse na usnama, obrazima i očima i dalje su trend ove godine, a monohromatski izgled šminke je najlakši i najelegantniji način za dodavanje boje vašem licu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup)

Prirodne trepavice

Zaboravite sve ono što ste znali. Ovog leta možete nositi puder, rumenilo ili čak olovku za oči i preskočiti maskaru, jer se očekuje da će prirodne trepavice biti jedan od najvećih trendova šminkanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Prirodne obrve

Prirodne obrve biće jedan od najvećih trendova ovog leta. Da biste postigli prirodno bogat izgled verujte tehnici „soap brows“, ili se prepustite rukama profesionalaca koji poseduju znanje o laminiranju obrva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paloma elsesser (@palomija)

Berry Blush

Uprkos činjenici da su nam maske prekrivale polovinu lica, rumenila u nijansama jagodičastog voća bila su jedan od najvećih trendova šminkanja tokom karantina i sve pokazuje da će se njihova dominacija nastaviti i tokom letnjih meseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rina Sawayama (@rinasonline)

Zdrava hidratacija

Hidratantna krema, nežne podloge, kreme za sunčanje: šta god da koristite kao podlogu za šminkanje, imajte na umu da je blistava, zdrava i dobro hidrirana koža najvažnija ovog leta.

Dramatične oči

Letnja šminka je obično jednostavna, sveža i prirodna. Ove godine mnogi dizajneri predlažu jak izgled očiju čak i za vruće mesece u godini. Prošlog septembra na revijama najpoznatijih kuća, poput Diora, Chloea i Giambattiste Vallija, videli smo da oči prevladavaju, jer su naglašene crnom olovkom za oči u kontrastu sa prirodnom i blistavom kožom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup)

Najnovije